Ilyenkor már lehetnek tüneteim vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Június 6-án volt a menstruációm első napja. Utána 11-én, 12-én voltunk együtt párommal. Az ovumat 14,15,16 körülre saccolom. 14-én és 16-án is voltunk együtt. Kb 1 hete nagyon puffadok, de ilyen máskor is szokott lenni. A mellem nem feszül, de mintha nagyobb és nehezebb lenne. Ma reggel hánytam. 3 napja nem alszom csak nagyon keveset és emiatt fáradt vagyok. Ezek akár lehetnek tünetek is? Jövőhét szombaton akarok tesztelni. Érdemesebb hamarabb? 3-ra nem várom.2013. jún. 28. 09:48
1/3 anonim válasza:
tünetek nekem csak később voltak, viszont a nemvárt előtt 3 nappal igaz halványan, de már kimutatta a teszt a babát
2/3 anonim válasza:
Mindenki fog mindenfelet irni ezzel kapcsolatban. Elvileg mensi elott nem nagyon lehet tuneted.Persze, hakorabban meg volt a beagyazodas, mint altalanosan, akkor lehet. En par napja teszteltem pozitivat, pedig nem szamitottam ra. Visszagondolva a mult hetre (amikor meg a nem vart elott voltam) nagyon faradt voltam, oriasi hanyingerem volt, de mindent rafogtam a kicsit tulterhelt korulmenyeimre. Nem allitom, hogy nem volt ezeknek hozza kozuk, de ma mar tudom, hogy a baba is okozta ezt, mert ez mar a 3. terhessegem.
3/3 anonim válasza:
Sztem a nem várt napjánál hamarabb nem érdemes tesztelni.Nekem is negát mutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!