Egy kérésem lenne kérdése:
Van esélyem? Lehetséges?
Figyelt kérdés
21 napos ciklusom van,július 11 én jött meg a mensesem ami 17 ig tartott,ezután 22 én voltunk együtt a párommal védekezés nélkül....szeretném kérdezni hogy volt e már itt olyan Maguk közül,akik pontra kitudták számítani a peteérést 21 napos ciklus során?,vagy van e esélyem a terhességre?! Válaszokat és tanácsokat előre is nagyon köszönöm!!! Van esélyem a várandósságra?2013. júl. 25. 22:36
1/7 anonim válasza:
Esely mindig van meg ha halvany is
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedem benne,ugye mivel 21 naposak a ciklusaim így nagyon pontosan sem tudom még naptárral sem meghatározni az ovulációt,de jó is lenne Istenem! :)
2013. júl. 25. 22:44
3/7 anonim válasza:
Eleg rövidek a ciklusaid.A menses elsö napjäbol vonj le 14,13,12 napot es kb akkor lehetett a peteeresed,mär ha volt.Hisz ha megnezed,akkor kb a ciklusod 7,8,9.-dik napjän lehetett,jo korän.Nem kizärt de lehet.Nekem is volt mär a 8.-dik,9.-dik napon.Vezess görbet,azert az sokat tud neked ebben segiteni:
www.ciklus.hu ez magyarul
www.fertilityfriend.com ez angolul
4/7 anonim válasza:
Elözö vagyok.Vagy meg lehet valami,hogy kb közepidöben lehet a peteeresed,viszont akkor tul rövid a luteälisfäzisod.(ez a peteeres es a menses elsö napja között eltelt idö)
5/7 A kérdező kommentje:
A mensesem 6 7 napig tart,ezután 4 nappal voltunk együtt
2013. júl. 28. 15:13
6/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat...legalább van aki adjon tanácsokat,mert nem szóltam erről senkinek...nem is szeretnék,még egy jó ideig... legyen ez a környezetemben az Én kis titkom
2013. júl. 28. 15:20
7/7 A kérdező kommentje:
Nem rég mértem hőt,ugyanis két napja mintha elégnék belül,és enyhe feszülést érzek a szemérem felett,és duzzadást is. 37.4 lett.Szerintetek ezek már bíztató jelek?
2013. júl. 28. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!