Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi esélyem van?

Szerintetek mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
Férjemmel úgy döntöttünk,neki kezdünk az újabb babaprojektnek.Szabadon szeretjük egymást.De! Nem rég szültem,márciusban.Azóta szoptatom a babám és még nem állt vissza a ciklusom se,azaz még egyszer sem jött meg szülés óta.Mennyi esélyünk van igy?Esetleg tehetnék valamit a cél érdekében ami nem lesz a tejelválasztás kárára?

2013. júl. 23. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én 1 évig szoptattam, ezidő alatt egyszer sem menstruáltam. Az elválasztás után 1 hónappal jöttmeg először, de ovulációm még akkor sem volt (mi is dolgozunk a kistesó projekten). Remélem te szerencsésebb vagy és hamarabb helyreáll a szervezeted!
2013. júl. 23. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

A tejtermelő hormon a prolaktin, gátolja a peteérést.

Leginkább azért hogy egy szoptatós édesanyát ne érjen akkora megterhelés mint egy baba kihordása.

Ez nem zárja ki a terhességet, sokan teherbe estek már így, de kisebb az esély.

2013. júl. 24. 09:38
 3/4 anonim válasza:
legaálb fél évig hanyagoljátok a próbálkozást
2013. júl. 24. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

itt ezen a fórumon olvastam már olyat hogy a párocska 6 hét tilalmat betartotta aztán egymásnak estek és utána a baóca taknyos lett szóval 2-3 hétig bizti nem voltak együtt, ésa nő érezte hogy talán terhes- rápisilt a tesztre és láss csodát szülés után 7 héttel terhes lett így megszülte a 2. gyermekét 10 hónapos kórkülönbséggel, viszont szoptatásról nem írt hogy ment-e neki vagy tápos volt-e az első gyermek.

Ismerőseim közül 2 is akadt akik még szoptattak és úgy estek teherbe és aztán egyszerre 2 gyereket szoptattak úgy hogy az idősebb 2-3 éves volt - én ezen nagyon kiakadtam, pláne miután megtudtam, hogy mindkettő sokat szenvedett az első babával nehezen indult be a tej és lényegében azért is próbálták elhúzni az idősebbel hogy legyen egyből tejük. Konkréten az egyik a 2. növekedési csúcsnál kb 6. hetes korban az idősebb gyermeket egyszerűen már nem engedte cicire...

2013. júl. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!