Hétfőn nagyon halvány pozitív teszt ma még halványabb, mi lehet a baj, volt már így valaki?
Ugyanolyan teszt?
Nem ittal sokat, mielott csinaltad?
Amíg nem jön meg, semmi ok az aggodalomra. Nem tudom, hogy azonos volt-e a két teszt, de eltérő márkájúak gyakran csinálják, hogy míg az egyik erősebb, addig másik halványabb. Nyilván az érzékenység is közrejátszik, meg az adott tesztcsík/kazetta egyedi minősége is. (Hiába veszel két tök egyforma márkájút, egyedileg is lehet köztük eltérés.) Azon kívül pedig tényleg számít, hogy éppen mennyire híg a vizelet. Ha szeretnél újat tesztelni, akkor maradj a "hagyományos" reggeli tesztelésnél, mert akkor a legsűrűbb a koncentráció. (Logikus, álmodban nem iszol. :))
De én személy szerint azt tudom javasolni, hogy addig ne is aggodalmaskodj, amíg gyanús jelet nem tapasztalsz, mert az idegeskedés sokkal rosszabb. Fő a pozitív gondolkodás! És ahogy itt gyakran mondják, a halvány pozitív is pozitív!
Hát..remélem nincs baj.
Nekem sem erősödött, csak halványodott, mindkét esetben vetélés.
Jó tanács: Ha elkezdene nagyon, vagy érdekesen fájni a derekad, vagy nagyon görcsölsz, netán barnázol, mindenképp keress fel egy orvost, hátha meg lehet előzni.
Azért drukkolok, hogy ne legyen baj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!