A haspuffadás önmagában már felfogható terhességi tünetnek? FONTOS!
Figyelt kérdés
Ha nem gond, mindent részletezek, mert nagyon aggódom, hogy terhes vagyok! Május végén az aktus közben kiszakadt a gumi! Voltam egyből nőgyógyásznál, írt fel esemény utánit! Be is vettem, rá egy hétre meg is jött a mensim (jún.9). Eltelt 1 hónap, ismét megjött a mensim (júl.8), bő vérzés a megszokott 5 napig. Viszont 1 hete történt valami szokatlan. A hüvelyváladékom sokkal több lett, és voltak benne furcsa darabkák is, (Nem gomba, mert nem volt viszkető, égő érzés) vele egyidőben pedig furcsa feszítő érzést észleltem az alhasamban. Ezt a furcsa érzést váltotta fel a haspuffadás, de minden nap, a nap minden szakában. Rosszullét egyáltalán nincs, melleim nem fájnak/feszülnek, nem változnak, csak ez az 1 hete tartó hasi probléma aggaszt! (Ez a tünet sosem volt rám jellemző) Köszönöm szépen a segítő válaszokat, nagyon hálás lennék, ha nem a tesztet javasolnátok, mert már tervben van, de előbb a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi!2013. júl. 25. 08:10
1/9 anonim válasza:
Persze, meg az is tehessegi tunet, ha faj a hajad, de csak akkor, ha a jobb kislabujj kormoddel egyutt.egyebkent nem@
3/9 A kérdező kommentje:
Jó,aggódom egy kicsit, ne kezeljetek már le légyszi! Mivel még nem szültem, fogalmam sincs, mikre kell figyelni ilyenkor, és melyek azok a tünetek, amik mindenképp jelentkeznek az első hetekben. Mindenhol csak azt fújják, hogy egyénenként változó, és az sem kizáró ok, ha megjön a mensi! Köszönöm a válaszokat
2013. júl. 25. 08:22
4/9 anonim válasza:
Ez igaz, a mensi megjöhet nagyon ritkán. De ami közös minden terhességben, akár mensi van, akár nem, hogy a TESZT kimutatja. Csinálj egyet és megtudod. Mi nem látunk oda, de én elenyészően kis esélyét adom a terhességednek. Alapvetően nem egy sima közösülésről, hanem kiszakadt gumitól indulunk, utána esemény utáni, ami azért elég erős hormonhatás, ritkán marad utána terhes az ember. Ráadásul utána még rendes 5 napos mensi is jött... túl sok lenne a véletlenekből. Hacsak azóta nem estél teherbe, abból a kiszakadt gumis együttlétből szerintem nem. De mondom, egy teszt minden kérdésedre választ ad. Pár száz forint, drogériákban és gyógyszertárakban kapható. Tök mindegy a márka, jelezni fog, ha baba van. De szerintem 99.99999%, hogy nincs.
6/9 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy kérdezel, hanem az, hogy erre senki nem fog neked válaszolni, csak az orvosod.
Amúgy te magad is leírtad a választ: a terhesség egyénenként, sőt, terhességekként változó, nincs tipikus terhességi tünet. A hányinger sem az, pedig az a legszembetűnőbb. Én az első terhességemnél folyamatosan hánytam, a másodiknál még csak rosszul sem voltam. Közben volt egy vetélésem és még a vetélés után is állandó émelygésem volt, pedig nem volt baba. Tehát sok mindentől függ, hogy milyen tüneteket produkálsz, de így leírásból itt senki nem fogja megmondani neked, hogy terhes vagy-e. A teszt majd megmondja!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. júl. 25. 08:42
8/9 anonim válasza:
A darabos hüvelyváladék nem normális. Nem kell ahhoz égnie, viszketnie, hogy gomba, vagy fertőzés legyen. Szerintem menj orvoshoz, de terhes az nem vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
A darabos hüvelyfolyás már elmúlt. Kb 3 napig tartott, de kikezeltem. Már csak (ahogy említettem is) a haspuffadás nyomaszt! Köszönöm a válaszod!
2013. júl. 25. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!