Végre sikerült teherbeesnem?
Figyelt kérdés
Utoljára jún.1-6-áig volt meg a mensim, a mensi naptáram szerint 28-3.áig kellett volna meglennie, de ez KIMARADT :)))))))) holnap után kéne ismét megjönnie... borzalmasan érzékeny a mellem, törölközéskor úgy érzem, mintha smirgli papírral dörzsölném, és ha leveszem a melltartóm úgy érzem, nehezek, eddig ilyen még nem volt....picit puffadt a hasam, és hányingerem ritkán, de van...bár már úgy érzem, hogy lehet hogy bebeszélem magamnak a mellérzékenységet is, mert annyira szeretném. :/ holnap veszek tesztet, csak érdekelne hogy van-e olyan nő itt, akinek ilyen tünetei voltak, és baba lett belőle.:)2013. júl. 24. 20:38
11/18 anonim válasza:
Gratulálok kismama!!!:))))))))))))))))))))))
14/18 anonim válasza:
De szeretek ilyet olvasni,látni :) Gratulálok és nagyon sok egészséget kívánok nektek :)
15hkm :)
15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok :)
2013. júl. 25. 15:28
16/18 anonim válasza:
Én is gratulálok! 9-es vagyok.Megdolgoztatok érte!
És köszi, hogy válaszoltál!
De csak nem hagy nyugodni, hogy mi volt más, mint a többi próbálkozós hónapban? Ne haragudj, hogy még mindig ezt firtatom, csak olyan kiváncsi vagyok! Talán rajtunk is segíthetne...A peteéréseket figyelem, és fel sem kelek szex után, de nem használ.
Köszi, ha esetleg még írsz ide, és még egyszer sok boldogságot a kismamának!
17/18 anonim válasza:
Az első és hármas válaszoló vagyok: és igazam lett! Ez olyan erős 2 csík, mint egy 8 hetes kismamáé. :)))
Gratulálok!!! Nagyon boldog lehetsz most!
Engem is érdekelne az, hogy mi volt más ebben a hónapban, mint az előző 12ben.
18/18 A kérdező kommentje:
ha jól belegondolok az volt más, hogy most nem izgulunk már azon hogy mi lehet a baj, egyszerűen belenyugodtunk hogy úgyis akkor jön amikor akar, és felesleges ezen agyalni 24 órán át... az első próbálkozásokkor még azért nem jött össze, mert előtte fog. gátlót szedtem, és még volt némi hatása.... aztán meg azért nem jött, mert nagyon rákattantunk és idegeskedtünk miatta. Nyugalom, ez a kulcsszó :) én voltam kivizsgáláson, azt mondták semmi bajom, tehát én ezért, a férjem pedig azért higgadt le, mert elő volt jegyezve jövőhónapra spermavizsgálatra... de erre Hála Istennek már nincs szükség :)
2013. júl. 26. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!