Köszönöm!
Nem tudod véletlenül, hogy az probléma-e, ha nem esik le a hőm drasztikusan soha a pé-kor? Nem tudom, hogy van-e egyáltalán peteérésem, már fél éve vezetem a görbét, de tudni kell hogy PCOS, IR, pajzsmirigyalulműködés - minden megvan...
Nem baj. A hőleesés sok embernél nem látszik a görbén. Nem kell vele foglalkozni.
Ez alapján a görbe alapján egyértelműen volt ovulációd. Van több görbéd is? Szívesen megnézem.
Mindegyik ciklusban volt ovulációd.
Nem tökéletes görbék, de szerintem PCO-val, IR-rel ezeknek örülni kell:)
Nekem is hasonló gondom van, félévente van ovum:(
1. görbe: 26. napon volt. Egész szép görbe, azt leszámítva, hogy elég későn volt az ovu és a vérzés előtt ott az a pecsételés.
2. görbe: 23. napon volt ovud, ugyanolyan, mint az előző.
3. görbe: talán a 24. napon volt, szintén hasonló az előzőekhez.
4. görbe: Talán a 18. napon volt, elég lassan emelkedett meg a hő, meg sokat is pecsételtél.
5. görbe: úgy néz ki, a 22. napon volt, de nagyon rövidke lett a luteális szakasz.
Kezelnek egyébként? Mivel? Babát szeretnél?
Igen, babát szeretnénk :)
Kezelnek, a pajzsmirigyre Euthyroxot szedek, az IR-re meg Meforalt 1500at naponta, de azt a PCOS miatt, mert ugye elvileg nem lenne muszáj az IR-re metformint szedni, csak mivel babát szeretnénk...
E mellett szelént szedek, premens tablettát és egyéb vitaminokat :)
Ti is babát szeretnétek? A félévente peteérés miatt nem irigyellek :( Reménykedem benne hogy tényleg van ovum :) Örülök is mert most egészen jól állnak a hormonjaim.
Amúgy is volt ciklusod, vagy a Meforaltól állt be így?
Nekem is most írták fel, majd meglátjuk, mi lesz.
Még nem szeretnékn babát, de pár év múlva igen. Szeretném, ha addigra már helyrejönne a ciklusom:)
Hidd el, volt ovulációd:) Ennyire azért értek a dologhoz:D
35-42 naposak voltak, tehát szerencsére nem a nagyon maratoni, nem annyira durva pco (a dokim megkérte h egy skálán mutassam meg pl. mennyire szőrös a kezem, aztán kiröhögött hogy én kb 2. vagyok pedig 5. mutattam :D engem ennyire zavar...)
Jól teszed. Engem csak pajzsmiriggyel kezeltek eddig, és csak a babaprojektbe vágás után derültek ki a dolgok... Szóval szerintem tök jó, hogy már így előre tudsz gondolkodni. Nekem ehhez fel kellett nőnöm, meg kellett volna egy jó endodoki (most már van :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!