Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek vagy nem?

Terhes lehetek vagy nem?

Figyelt kérdés
Kérlek válaszoljatok !!!! Ma egy hete együtt voltam a párommal és ki szakadt a gumi... értitek akkor ...!! És tegnap óta barnás folyásom van!! Egyszer olyan mint ha vér lenne csak nagyon barna... Utána meg a alig ha jön valami !! De tudom hogy ez nem mensi már a színéről és a mennyiségéről is rá jöttem !! Ezért benne van az hogy terhes lehetek ??
2013. júl. 24. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Aktus után két héttel mutat kb. biztosat a teszt.

A ciklusod hányadik napján volt az együttlét?

2013. júl. 24. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, persze.
2013. júl. 24. 13:18
 3/13 A kérdező kommentje:
13:18 A mensim rendszertelen... Van mikor 28 nap után meg jön..de van olyan is hogy 1 hetet vagy 2-napot csúszik !!! Járok évente nő gyógyászhoz és mindig meg kérdezi hogy védekezünk-e én mondom hogy persze gumival!! De mondtam neki hogy gyógyszert nem szeretnék szedni mert ,ha esetleg babát szeretnénk nem akarok azért egy évet várni !!! Szóval nem is lenne baj ha baba lenne :) Csak most nem tudom miért meg vagyok ijedve !! Húlt hét hétfőn éreztem már a mensi görcsöket !! De mivel védekeztünk gumival meg se fordult a fejembe hogy el szakadhat... ,még ilyen nem történt velünk!! És ezt a barnás valamit nem tudom hova tenni !!! nagyon pici gyenge görcsöket érzek lent de tényleg nagyon minimálisan a melleim is fájnak ,viszont ebbe a hónapba még nem volt mensi akkor lehet hogy meg jön és nem baba lesz ?
2013. júl. 24. 13:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Júniusba 10 én volt meg és 5 napig tartott !!
2013. júl. 24. 13:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Június 10-én jött meg utoljára és még nem csináltál tesztet?

Csinálj egyet, már 6-7 hetes terhes is lehetsz.

2013. júl. 24. 13:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Azóta nem voltunk együtt a párommal .. a munkája miatt ,mert külföldön dolgozik !!! Most 17 én voltunk együtt és most hétfőn !! :)
2013. júl. 24. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgöm. 28 naposak a ciklusaid, június 10 óta több mint 6 hét telt el. Ez nem tűnt fel?
2013. júl. 24. 14:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Képzeld hogy feltűnt és írtam azt is hogy rendszertelen a mensim.... Gyógyszert meg nem fogok szedni azért hogy mint pl: Barátnőmnek a gyógyszer után nem jön össze a baba !!! Szóval nem az oktatásodra vagyok kíváncsi könyörgöm !!
2013. júl. 24. 14:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha jól értem a 17-ei együttléten szakadt ki a gumi? Ha kb 28. naposak a ciklusaid akkor már július 7. környékén meg kellett volna jönnie. Ti ezt követően voltatok védekezés nélkül együtt. Jelenleg a ciklusod 38. napjánál tartasz, ami azért gyanús. Ha nem terhesség, akkor valami hormonzavar okozza a gondot. Én még tesztet nem javasolnék, mert egy hét kevés, hogy a hormon kimutatható legyen a vizeletben, sőt ennyi idő után még az orvos sem tud biztosat mondani.
2013. júl. 24. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy 28 naposak a ciklusaid és max. egy hetet késik. Azt is túllépted már egy héttel amikor még mindig nem csináltál sem tesztet, de dokihoz sem mentél.

Az együttlét egy hete volt, vagy menj orvoshoz, vagy mához egy hétre csinálj tesztet. De a dokit mindenképp javaslom.

A vérzés sok minden lehet: beágyazódási vérzés, peteérés, más probléma.

Ezt senki meg nem mondja Neked.

2013. júl. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!