Lehetek még terhes?

Figyelt kérdés

3 napos késé után reggel elkezdtem barnázni, a mellfeszülés is múlik, csak a bimbóm érzékeny (nagyon)az elejétől görcsöl a hasam...mintha hányingerem is lenne de ezt be is beszélhetem magamnak...(mert még nem hánytam)

Érdemes tesztelni, vagy csak csalódás és pénzkidobás?

Mindenképp reggel?

Vagy várjak még hátha holnapra beerősödik ....

2013. júl. 23. 08:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3 napos késésnél már délután is tesztelhetsz. Amíg nem jön meg, addig van esély.
2013. júl. 23. 08:54
 2/12 A kérdező kommentje:

Mármint a még nem lesz élénk piros?

Nekem sohasem szokott ilyet csinálni...most is csak reggel volt 3 barna pötty azóta se semmi...

Akkor teszt?

2013. júl. 23. 08:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, teszt.
2013. júl. 23. 08:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha van otthon teszt, csináld meg most!
2013. júl. 23. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Tesztelj, de ha pozitív és erősen fogsz vérezni (nem csak barnázás) akkor vetélésed is lehet. Nekem elsővel 1 hét késés után, 5 + teszt után 1 nap barnázás után megjött a mensim, és ez volt a vetélésem. Most a másodikat várom (első élő baba) 23 hets vagyok. 2 hónappal a vetélésem után jött és 6. héten barnázteam, 8 héten véreztem vele, gyógyszert kaptam és ma már teljesen jó egészségnek örvendünk mind a ketten. A has görcs és barnázás együtt nem annyira jó jel, de lehet még ebből baba, de azért készülj a rosszra is.
2013. júl. 23. 09:09
 6/12 A kérdező kommentje:
sajnos nincs...ezért sem tudom mit tegyek, ha most megveszem reggel meg megjön....vagy délután csináljam meg, de ha negatív lesz még mindig marad a remény hogy azért mert nem reggel csináltam...húúú
2013. júl. 23. 09:10
 7/12 A kérdező kommentje:
1 éve próbálkozunk ha elvetélek is legalább annyit tudok hogy össze tudjuk hozni...valószínűleg és nem állok le a próbálkozással...tudom furcsán hangzik de már az is öröm lenne...valahol...
2013. júl. 23. 09:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja és gratulálok nektek, tényleg örülök hogy összejött és most már minden rendben nálatok. Jó ilyet hallani...
2013. júl. 23. 09:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a furcsa hogy mára a hasgörcsölésem elmúlt....
2013. júl. 23. 09:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Tesztelj! Azért vannak viszonylag olcsó tesztek is, nem kell az 1500 Ft-osat megvenni. Nekem egy 550 Ft-os teszt mutatta meg tökéletesen erős csíkkal a terhességemet. Hajrá!
2013. júl. 23. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!