Mit tegyek hogy megjöjjön, vagy lehetek terhes?
2 napja kési vagyis ha ma sem lesz semmi akkor 3. A hasam fáj és a derekam is úgy mint amikor megjön de nekem csak első nap szokott, előtte nem nagyon esetleg előfordult egyszer kétszer...
A mellem feszül de 2 napja jobban fájt...olyan mintha kezdene elmúlni...
Mivel elégé fáj a mellbimbóm nem változott színileg és nem vagyok rosszul nem hiszem hogy terhes lehetek...főleg hogy nekem is és a páromnak is vannak problémái így nem is védekezünk...vagy mégis bejátszhat a baba?
Szerintem csinálj egy tesztet, és ha az is negatív lesz, és még mindig nem jön meg akkor menj orvoshoz, mert akkor más is lehet.
A terhes tünetek nem mindenkinél jön elő, nekem az első terhességemnél semmi jele nem volt, hogy terhes lennék, csak az hogy nem jött meg.
Nem tudom, hogy mit értesz az alatt hogy mind a kettőtöknek vannak problémáitok, de ha nem védekeztek akkor lehetséges, hogy terhes vagy.
De úgy is hogy rendesen görcsölök...?
Nem akartam tesztre költeni, mert lehetetlenek tartom valahol, görcs mellett , már úgy hogy elég kellemetlenül fáj nem mozgásképtelenné tesz de erősen érzem.
Nekem peteéréssel vannak gondok, páromnak a spermiumok mozgásával...
Ha ma sem lesz semmi lehet nézek tesztet....
Hehh :) Simán lehetsz terhes.
Nekem PCO+IR+magas prolaktin, férjemnek iszonyat alacsony spermaszám. Én beletörődtem a lombikba...és múlt hónapban spontán teherbe estem. 2 tünetem a mensi elmaradásán kívül a mell fájdalma és a menzesz szerű görcs volt.
Szerintem attól függetlenül teherbe eshetsz amiket írtál.
De a mensi késése lehet több okból is, lehet cysta, lehet sérv, lehet petefészek, vagy petevezeték gyulladás is, meg még egy pár dolog.
De inkább csinálj egy tesztet, majd utána meglátod, hogy mi lesz!
majd írd meg, hogy mi lett az eredmény
Ne görcsölj rá!!!
Az még rosszabb!!!!
Amikor én összekerültem a férjemmel,rá 3 hónap múlva gyereket szerettem volna, a párom bele is ment, és rá startoltunk a gyerek képzésre :D
Bár még hormonzavaros voltam ( a párommal voltam esőnek is)és össze vissza jött meg a mensim
Vettem tesztet és megcsináltam egymás utáni napokon 8 tesztet mind negatív volt!
Aztán mondtam a férjemnek, hogy most már csak akkor csinálok tesztet a 3 hónapot késik előbb nem !
Addig minden estét végig zokogtam, hogy nekem nem lehet gyerekem, aztán már több mint 3 hónappal később remegve csináltam tesztet, és nem mertem megnézni, hogy pozitív e vagy sem, és oda adtam a páromnak, hogy nézze meg.
A párom elsőnek azt mondta, hogy nem vagyok terhes, de csak azért, mert nem értette, hogyan működik a teszt aztán pozi lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!