Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek hogy megjöjjön,...

Mit tegyek hogy megjöjjön, vagy lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2 napja kési vagyis ha ma sem lesz semmi akkor 3. A hasam fáj és a derekam is úgy mint amikor megjön de nekem csak első nap szokott, előtte nem nagyon esetleg előfordult egyszer kétszer...

A mellem feszül de 2 napja jobban fájt...olyan mintha kezdene elmúlni...

Mivel elégé fáj a mellbimbóm nem változott színileg és nem vagyok rosszul nem hiszem hogy terhes lehetek...főleg hogy nekem is és a páromnak is vannak problémái így nem is védekezünk...vagy mégis bejátszhat a baba?

2013. júl. 22. 07:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De jó ..én 4 éve várom...remélem összejön egyszer
2013. júl. 22. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Nyugi! sikerülni fog!!

szurkolok nektek!! :)

2013. júl. 22. 16:51
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. júl. 22. 17:33
 14/17 A kérdező kommentje:

:( nem lesz ebből baba most sem, nem is tudom miért kezdtem reménykedni...

elkezdtem barnázni szóval megjön ez...

2013. júl. 23. 07:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt sajnálattal hallom, vagyis látom :( nagyon sajnálom

Majd ezután össze fog jönni! De ne görcsölj rá, mert az rosszabb.

Beszélj egy orvossal vagy a védőnővel, hogy mit tehettek még azért, hogy terhes legyél, ők nagyon sokat tudnak mondani neked. Ismerek olyan párokat, aki ugyan így volt mint ahogy ti is, és neki segített a védőnő és a doki is.

Egy próbát megér.

2013. júl. 23. 07:17
 16/17 A kérdező kommentje:
járunk mindketten kezelésekre...
2013. júl. 23. 08:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy megkérdezem, de bele tudok gondolni a helyzetetekbe és segíteni próbálok, ahol tudok.

De amikor kezelésekre jártok, ott nem szoktak mondani valami biztató dolgot a baba terén?

2013. júl. 23. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!