Mit tegyek hogy megjöjjön, vagy lehetek terhes?
2 napja kési vagyis ha ma sem lesz semmi akkor 3. A hasam fáj és a derekam is úgy mint amikor megjön de nekem csak első nap szokott, előtte nem nagyon esetleg előfordult egyszer kétszer...
A mellem feszül de 2 napja jobban fájt...olyan mintha kezdene elmúlni...
Mivel elégé fáj a mellbimbóm nem változott színileg és nem vagyok rosszul nem hiszem hogy terhes lehetek...főleg hogy nekem is és a páromnak is vannak problémái így nem is védekezünk...vagy mégis bejátszhat a baba?
Nyugi! sikerülni fog!!
szurkolok nektek!! :)
:( nem lesz ebből baba most sem, nem is tudom miért kezdtem reménykedni...
elkezdtem barnázni szóval megjön ez...
Ezt sajnálattal hallom, vagyis látom :( nagyon sajnálom
Majd ezután össze fog jönni! De ne görcsölj rá, mert az rosszabb.
Beszélj egy orvossal vagy a védőnővel, hogy mit tehettek még azért, hogy terhes legyél, ők nagyon sokat tudnak mondani neked. Ismerek olyan párokat, aki ugyan így volt mint ahogy ti is, és neki segített a védőnő és a doki is.
Egy próbát megér.
Bocsi, hogy megkérdezem, de bele tudok gondolni a helyzetetekbe és segíteni próbálok, ahol tudok.
De amikor kezelésekre jártok, ott nem szoktak mondani valami biztató dolgot a baba terén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!