Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » H1N1. Lányok, akik még csak...

H1N1. Lányok, akik még csak próbálkoztok ti beoltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem a nődokim nem támogatja mert ha pont most fogan meg a baba csak elvetélnék a mellékhatások végett.
2009. okt. 22. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Semmiképpen. Eleve hisztériának tartom ezt, ami most folyik a vírus miatt, szerintem ez is olyan, mint egy hagyományos influenza. Amúgy sem hiszek a védőoltásokban, bizonyított, hogy a történelem egyes nagy járványai pontosan a védőoltások beadása miatt robbantak ki. Az meg már külön kizáró ok, hogy már azelőtt legyártották, hogy egyáltalán letesztelték volna!
2009. okt. 22. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem!!!!!
2009. okt. 22. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen NEM!
2009. okt. 22. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én beadatom, és ezt a hónapot kihagyjuk. A nődokim azt mondta hogy most ezt az oltást ő is javasolja. 2 hét alatt kialakul a védettség és a következő hónapba már lehet próbálkozni. Inkább végig izgulsz 9 hónapot? És ha véletlen elkapod? Nyugodt leszel majd? Szerintem ezekre kell választ adnod magadban! Mi még most jobb helyzetben vagyunk akik csak tervezik. Ha terhes lennék én sem adatnám be, de nekünk még van esélyünk a védekezésre. Ha teherbe esel amúgy is legyengül az immunrendszered, még védtelenebbek vagyunk(vagyis leszünk).

Ja és lehet lepontozni nyugodtan.

2009. nov. 8. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Jajj nagyon bizonytalan vagyok. MUnkahelyemen kötelező az oltás, de bízom benne, hogy ebben a hónapban sikerült a baba...és akkor persze kizárt, hogy beadassam. Még a nőgyógyászomat megkérdezem.... de mivel én veszélyeztetett leszek (missed ab, hormonproblémák miatt), remélem otthon leszek és csak néha megyek emberek közé
2009. nov. 12. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Én beadattam.

Már többször elvetéltem, nem akarok esélyt adni arra, hogy egy hülye influenza miatt még egyszer megtörténjen.

A nőgyógyászom, háziorvosom, üzemorvosom egymástól függetlenül is javasolta.

40 éve ugyanazzal oltanak, csak a vírust cserélik ki benne, tehát semmivel sem veszélyesebb, mint egy mezei influenza elleni oltás.

Semmi bajom, kicsit fájt a karom, de ennyi. Még hőemelkedésem sincs, tök jól vagyok. És valahogy megnyugodtam, már nem stresszel, hogy körülöttem mindenki beteg...Rákospalotán dolgozom, most zártak be melletünk egy iskolát a járvány miatt...

Van itt az oldalon egy gyógyszermérnök, leginkább az egészség kategóriában, az ő válaszai győztek meg igazán.

Inkább várj egy hónapot, de ne adj esélyt az influenzának!

2009. nov. 12. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!