Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben? Már...

Mit tennétek a helyemben? Már 6. napja késik?! Mikor teszteljek? Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Szóval a történetem:múlt hó 18. volt a mensi első napja!Az ovu kalkulátor szerinti időket betartva voltunk együtt,majd az ovu után pár nappal volt egy kis rózsaszínezésem,mejd halvány barna,később fehér folyás,ami megszűnt.16-n kellett volna jönnie,akkor azt hittem fog is,mert enyhén görcsöltem,de mégsem jött.A 3. napi késésnél csináltam 1 tesztet,neg.lett.Még most sem jött meg,semmi tünetem nincs,hacsak annyi nem,hogy talán többet eszek,meg gyakrabban pisilek!Szerintetek mikor tesztelhetnék újra?Azért kérdezem,mert olvastam,hogy sokaknak elég sok napos késésnél lett poz.Ám ha tesztelek és ez is neg. akko ez a késés hosszú,nem?Ja és most újra van egy kis fehéres folyás,csekély!köszi a válaszokat!
2009. okt. 22. 06:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ha egyébként rendszeres a ciklusod, akkor szerintem csinálhatsz már egy új tesztet. Drukkolok! Majd írd meg légyszi hogy alakult.
2009. okt. 22. 07:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinálj tesztet , reggeliből, ha ez is negatív , de nem jön meg ne keseredj el a nővéremnek 2 hete késett mikor + lett a tesztje
2009. okt. 22. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!