A legutobbi mestruációja óta egyszer nem védekeztunk, késik neki már 3napot, vannak érdekes elojelek. Ha terhes akkor kb. mikor jelennek meg az elsoelojelek és mik azok, ha terhes akkor mittegyunk ha nemtudjuk megtartani?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 20:41
1/6 anonim válasza:
az első jel a menstruáció elmaradása.várjatok még pár napot, aztán teszt. ha negatív, akkor nincs gond (bár tévedhet a teszt), ha pozitív, akkor irány a nőgyógyász, aki megmondja biztosra, hogy terhes-e. ha az, és nem tudjátok megtartani, akkor abortusz...mennyi idősek vagytok? gondolom 18 alatt, szóval szólni kell a szülőnek abortusz előtt.
2/6 anonim válasza:
Igaza van az első hozzászólónak.Én még annyiban kiegészíteném,hogy legközelebb azért VÉDEKEZZETEK,ne az abortusz legyen a megoldás(károkat okozhat a barátnőd szervezetében)!
3/6 A kérdező kommentje:
én 20 bnom 18!mindig védekeztunk,egyszer nem de akkor "kivettem"!nincs még meg az az anyagi háttér egy babához!mivel jár egy abortusz?
2009. okt. 21. 20:54
4/6 anonim válasza:
ha egy nőnek volt abortusza lehet később nem lehet gyereke vagy nagyon nehezen esik teherbe ismét. Nem valami jó választás, de ha nem tudtok róla gondoskodni akkor muszáj lesz megtenni, feltéve, ha terhes a bnőd.
5/6 A kérdező kommentje:
remélem h nem!előfodult mostanába h késik neki,multkor majdnem 2hetet!csak most van egy olyan érzésem h...Pont most iratna fogamzásgátlot!maga az abortusz h zajlik?
2009. okt. 21. 21:04
6/6 anonim válasza:
Szia, az abortuszról van sok információ a neten, például itt:
Érdemes nagyon átgondolni, mert a baba ugyanúgy ember, dobogó szívvel és érzésekkel.
Én inkább az örökbeadást javaslom, ezzel egy gyermektelen párt is boldoggá tennétek. Biztosan az is nehéz, de egy nagyon jó cselekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!