Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire valószínű a terhesség?

Mennyire valószínű a terhesség?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szedek fogamzásgátlót. Most volt először az, hogy nem menstruáltam mindig csütörtökön kell megjönnie és nem jött meg. Csináltam egy tesztet még 2 hete negatív lett. Elkezdtem újra szedni de olyan furcsa a közérzetem. Hányingerem van de nem hányok. Fáradtabb vagyok de ez betudható a munkának is. És azért többet eszek is híztam már 3kg. Augusztus 5.-én megyek dokihoz. Volt már valaki aki gyógyszer mellett lett terhes? Lehetséges lenne, hogy 2 év gyógyszerszedés alatt teherbe eshetek...???
2013. júl. 22. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem ártana még egy teszt.
2013. júl. 22. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nekem is eszembe jutott...de azért kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy...? Majd veszek még 1 tesztet de ezt többet ne írjátok le. Köszönöm.
2013. júl. 22. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Már 2 hete késik? Mert akkor doki, minél előbb! Ha meg csak csütörtökön kellett volna megjönnie (júli 18) akkor pedig korai volt a teszt. Lehetsz gyógyszer mellett is terhes, mert hozzá szokik a szervezet, vagy beteg voltál és kijött a gyógyszer, vagy ittál és nem érvényesült a gyógyszer hatása, vagy gyógyszert szedtél (antibiotukom) és szintén nem érvényesült a fogamzás gátló hatása.
2013. júl. 22. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Nem voltam beteg és nem szedtem antibiotikumot. :/
2013. júl. 22. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Simán lehetsz terhes...a barátnőm rendesen szedte,nem hagyott ki soha egyetlen szemet sem...most lesznek 3 évesek az ikerfiai...Semmi sem nyújt 100%-os védelmet,ez is benne van a pakliban.
2013. júl. 23. 08:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Már a második tesztem negatív szóval...nincs gáz szerintem. 2 hét múlva megyek dokihoz mindenképp.
2013. júl. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!