Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől függetlenül lehetek terhes?

Ettől függetlenül lehetek terhes?

Figyelt kérdés

5 hónapja hagytam abba a fogi szedését, és azóta 3szor jött meg...a párommal szeretnénk babát, de ez történt velem...kedd reggel kegyetlenül szúrt és fájt a bal petefészkem szerdán "megfog jönni" érzésem volt erre péntek délutánra barnás folyásom lett egy két csepp piroskával, ettől még lehet, hogy terhes vagyok, mert folyton hányingerem is van és egyes ételektől rosszul vagyok és minden szagot erősnek érzek?

Csak normális válaszokat kérnék, köszi :)

2013. júl. 19. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, simán lehetsz! Ha nem jön meg, vegyél tesztet, aztán menj dokihoz, ha negatív azért, ha pozitív, akkor azért. A barnás váladék a beágyazódást is jelezheti, de jele lehet méhen kívüli terhességnek, de akár annak is, ha babát vársz, hogy megerőltetted magad, pihenned kell, de stressz is okozhatja. Nekem pl 3 hónapig megjött úgy, hogy terhes voltam.
2013. júl. 19. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes:) Tesztelj és irj :)
2013. júl. 20. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Teszteltem nincs baba :(
2013. aug. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!