Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje kapszula okozhat...

Barátcserje kapszula okozhat mellfájást? Lassan 2 hete szedem, és nagyon fájnak! Valakinek panaszai voltak a Barátcserjétől?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én egy hét múlva nem várom. Kb. 1 hónapja kezdtem el szedni a barátcserjét cickafark majd palástfű teát iszom (ciklusom hosszú és babát szeretnénk). Eddig peteérés után egy pár nappal már érzékenyek voltak a melleim és ez a mensziig fokozódott. Most semmi érzékenység. Pedig lassan egy hete volt ovulációm. Nem tudom, hogy ezt a barátcserjének köszönhetem-e, mindenesetre furi. Bár kicsit elszomorít, hogy így valószínű, hogy ebben a hónapban nem sikerült a baba, mert olyanról nem nagyon hallottam, hogy terhesség előtt volt mellfeszülés, teherbeeséskor pedig nem volt ilyen tünet.
2009. okt. 20. 17:11
 2/16 A kérdező kommentje:

Én is a hosszú ciklusom miatt kezdtem el szedni,bár én nem a ciklus első napjával,hanem ciklusom 33napján kezdtem el,mert azt mondták,bármikor el lehet kezdeni.Most a 46 -ik napon vagyok,menszesz még sehol,és 2-3 hete fájnak a melleim,hol erősebben,hol gyengébben!Hát lehet csak a menszesz kínoz meg ennyire,vagy már nem tudom!Azért is kérdeztem a barátcserjével kapcsolatban a tapasztalatokat!

Köszönöm!Minden jót neked!

2009. okt. 20. 17:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes? Ilyen hamar nem hat a kapszula sem. Én amikor szedtem mindig csak menszi előtt fájt, szóval nem a barátcserjétől fájt.
2009. okt. 20. 18:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,gyanús az tény!Csinálok majd egy tesztet,és meglátjuk!Akkor nem a barátcserje miatt vannak ezek a tünetek.Köszönöm!
2009. okt. 20. 23:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Írd meg mi újság!
2009. okt. 21. 06:54
 6/16 A kérdező kommentje:
Oké,megírom majd!Minden jót!
2009. okt. 21. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Megcsináltad a tesztet? Mi lett az eredmény?

2009. okt. 23. 06:29
 8/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Még nem csináltam meg a tesztet,jövőhéten fogom,ha nem jön meg.Most 3 napja meg úgy fájnak a mellbimbóim,hogy rá se birok feküdni,a póló is elviselhetetlen.A hasam alja is fájdogál,és nagyon fáradékony vagyok,tegnap délelőtt vásárolni voltunk,hazaértünk,és átaludtam az egész délutánt,annyira fáradt voltam,hogy képtelen lettem volna bármit is csinálni.Szóval még nem tudom mi lehet,de írok majd.ha megcsináltam a tesztet,vagy ha megjött.Köszönöm az érdeklődést!Szép napot!

2009. okt. 25. 10:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy?

2009. okt. 29. 16:04
 10/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm,melleim még mindig fájnak,talán most már enyhébben,mint eleinte.De még nem jött meg,56 napon vagyok.Úgyhogy jövőhéten tesztelek!

Majd írok!

Minden jót!

2009. okt. 31. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!