Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mellfájdalom az...

Kinek volt mellfájdalom az első babatünet? Mikor teszteltél?

Figyelt kérdés

2013. júl. 17. 10:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem, negatív, ez volt a 28. ciklusnap, a legutóbbi azonban 37 napos volt. A mellem már nem, csak szép nap. A hasamban éreztem újabb ismeretlen fájdalmat, menzesznek eddig semmi jele. Ha nem jön meg 30-áig, aznap tesztelek.
2013. júl. 21. 12:14
 12/15 A kérdező kommentje:
nap helyett nagy. Éjszaka felébredek pisilni, úgy, hogy lefekvés előtt is elmegyek, éjszaka nem iszom, és reggel is odavezet az első utam.
2013. júl. 21. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Szurkolok nagyon,hátha mégis,nekem meg tudod pont azt meséltem hogy egyáltalán nem fáj,tegnap meló után ahogy haza értem úgy éreztem a hasam szétrobban,erre ma volt egy kis pecsételés 26.napom.Nem tudom én már mi van....

Évi

2013. júl. 22. 14:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Megjött végül, sajnálom ugyan, de most egy időre felfüggesztve a projekt, mert más feladatot hozott az élet.
2013. júl. 29. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom :((

Évi

2013. júl. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!