Hogyan lehet megkülönböztetni a beágyazódási vérzést a mensitől?
Nekem volt beágyazózásnál valamim.
Egy napig tartott,"tejeskávé" színű,krémes állagú és nem volt nagyobb mint egy 1 ft-os.
Azon kívül semmit nem éreztem,nem fájt a hasam,nem görcsöltem.Zárójelben annyit,hogy a mellem másképp fájt.
Köszi szépen.
Akkor lehet mensi lesz belőle:(((
Köszönöm szépen,hogy válaszoltatok!
Sajnos még lenne egy (pár)kérdésem:
A hőm 3 napja fenn van,3 napja barnázok,de ma vérzek is:(De a hőm nem ment le--igaz nappal mértem és 37,4volt.Reggel biztosan le fog esni.De miért jött meg 2 nappal korábban?Miért nem olyan erős vérzés?
Mondjuk még erősődhet.
Elképzelhető,ha nem megy le a hőm,és továbbra is fájni fog az alhasam,melleim fájni fognak--mensi után is--,akkor lehet még baba?(mert olvastam,hogy vannak olyan anyukák,akik a terhességük alatt rövidebb--hosszabb ideig mensisztek.Ha nem megy le a hőm,reménykedhetek?
Bocsi a sok kérdésért!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
Sajnos a helyzet az,hogy csak 3 napig volt + tesztem,és a labor is kimutatta vizeletből.Azért sajnos,mert kaptam egy petefészek és méhkürt gyulladást,így a baba sajnos nem maradt velünk a gyulladás miatt.Most gyógyszert szedek,ami remélhetőleg segít.A doki megállapította uh-n,hogy nincs elzáródásom,tehát még eshetek teherbe.
Kedves Válaszolók!Ha ti is könnyen felfáztok,--mert én valószínű így jártam,--öltözzetek melegen,vegyetek vastag zoknit,ne üljetek hideg helyre.Én nem okosítani akarlak benneteket,hiszen itt én szorultam segítségre,hanem csak nem szeretném ha valaki úgy járna mint én!A nagy baj,kis elővigyázatossággal is megelőzhető!(Elnézést ha okoskodónak tüntem).
Próbálkozunk tovább,de már nem mérem a hőmet,nem ovutesztelek,nem figyelem magam annyira,csak vigyázok magamra,és szeretkezek a párommal 2 naponta--ahogy a nődokim is mondta.(csak előbb gyógyuljak meg).
Mégegyszer köszi mindenkinek!Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!