Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitol váladékozhat az egyik...

Mitol váladékozhat az egyik mellem? Volt már igy valaki?

Figyelt kérdés
Igaz csak ha megnyomom a mellbimbom akkor jon ki egy csepp sárgás folyadek.Amugy nagyon ingerult es feszult vagyok.Lehet hogy valami hormon probléma?
2009. okt. 20. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan ez az én problémám is, átlátszó sárgás váladék, de csak a bal mellemből. :( Nem tudom, hogy mi lehet az oka.
2009. okt. 20. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem ugyan ez a problémám.

Habár nekem missedem volt májusban,és ez a dolog azóta áll fent.Magas a prolaktin szintem,ez a hormon a tejtermelésért felelős.

2 hónapja gyógyszert szedek rá,már csak a jobb oldaliból jön.

Keress fel egy magán endokrinológust sűrgősen!

Ha régóta fennálló a probléma akár meddőségez is vezethet,de okozhat peteérési zavart is.

2009. okt. 20. 08:57
 3/6 A kérdező kommentje:

3 honapja a 3.babaval probalkozunk de sajnos sikertelenul.Lehet hogy ez a probléma miatt nem sikerul.Az elso kettovel semmi bajom nem volt es ezert nem is gondoltam hogy tortenhet ilyensmi.Az este vettem eszre a váladekozast en is a bal mellembe.

Koszi a valaszokat.

2009. okt. 20. 09:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy a höm 6 napja 36,9.Ez is a magas prolactin szintnek a velejaroja?
2009. okt. 20. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen.Szültél már?Mert ha igen és nem szoptatsz akkor elmulik a folyás csak ne nyomjad,de tényleg ne,mert olyankor serkented a tejváladékozást.Másfél éves koráig szoptattam a fiamat,és azt vettem észre hogy nem szünt meg a tejem teljesen,nyomásra jött belöle 1-2 csepp.Most 7 éves a fiam és 2éve nem nyomkodom,ha meg nyomom már nincs semmi.Legalább fél évig bird ki hogy nem nyomkodod.De én mindenek elött elmentem dokihoz,nem volt semmi bajom,csak ne nyomkodjam,ezt mondta.A hormonjaim is rendben voltak.
2009. okt. 20. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Viszont ha nem volt az utóbbi időben szülésed vagy vetélésed én mindenképp felkeresném az orvosomat, mert nem normális ha a mellből váladék jön!
2009. okt. 20. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!