A clostylbegit tabletta szedését követően mikor kell megjöjjön a vérzés?
Ez a tabletta peteérésre van. Nekem sem jött meg missed ab után 4 hónapig, aztán én is Clotilbegyt-et kaptam. Engem nem hívott vissza a dokim UH-os cikluskövetésre, így vaktában próbálkoztunk. Mindegyik hónapban a 19. napon volt peteérésem, és 32. napra jött meg. A 3. hónapban kipróbáltuk az ovutesztet, és elsőre bevált, a 31. napon már pozitívat teszteltem. :) Hasonló jókat Neked is!
8 hetes kismama
U.i.: Ovutezstelj már az elejétől, és akkor megtudod, hogy mikrra (ne) várd! Lehet, hogy neked 28 napos ciklusokat csinál, ez mindenkinél más!!
nekem azt mondta a dokim, hogy meg kell várni 3 menstruációs ciklust, csak utána lehet próbálkozni
De még az első sem jött meg a műtét óta. Most akkor próbálkozhatunk? Nem gond, hogy fel van borulva a hormonháztartásom teljesen? Én azt hittem, hogy rendbe kell hozni előtte, nehogy gond legyen utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!