Valaki segítene nekem? Laparoszkópia után?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy pénteken műtöttek laparoszkópiával petefészek ciszta miatt. Megcsinálták az átjárhatóságit, és a méhtükrözést is. Mást nem találtak a cisztát kivették. Mára teljesen jól vagyok, a szövettani eredmény péntekre lesz kész. A kérdésem az lenne, hogy mikor lehet leghamarabb próbálkozni a babával lapar után, illetve mikor lehet szexuális életet élni? A papíromra nem írtak rá tilalmat, a dokit elfelejtettem megkérdezni :(
Úgy látom, hogy most van ovulációm.
2013. júl. 16. 16:03
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem az egyik oldal nem volt átjárható, a laparoszkópia alkalmával azt megnyitották, meg valami összenövések voltak benn, amit oldottak. Ennyit csináltak. Azt mondta a dokim, hogy 10 nap után lehet házaséletet élni. A hasi seb felől szerinte hamarabb is nyugodtan lehetne, de mivel benn a méhemnél "dolgoztak" így várjunk egy tíz napot.
2/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, azt mondta az orvos, hogy 2 hét után lehet próbálkozni. Megvártam a következő vérzést, és össze is jött.
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 hetet mondott az orvos, mondjuk én vártam három hetet, biztos ami biztos..
4/4 anonim válasza:
nekem laparral távolították el az egyik petevezetékem, és a méhem is kitisztitották. fél évet mondtak h várjak,majd egy másik doki 3 hónapot, 2 .hónap után újra próbálkozunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!