Strandoláskor milyen tampont használjak? Kell egyáltalán?
Figyelt kérdés
Gyerekprojektbe vagyunk,sajnos az első elment tavasszal. Akkor azt tanácsolta valaki a kórházba, nyáron ha strandolunk, vmi speckó tampont használjak. NEm lesz meg, nem is a menzi miatt, hanem a fertőzés elkerülése miatt. Létezik vmi specko tampon strandoláshoz? Én még nem találkoztam vele, de egy lány azt mondta van..2013. júl. 15. 15:49
11/13 anonim válasza:
Én nem akartam vitatkozni!!!!!! :) Csak elmondtam a véleményem, áhh túlzás is h, vélemény, csak meglepett ez a canesten dolog :) Soha nem használtam még, orvossal vizsgáltattam ki magam ha problémám volt ő írt fel vényre cuccokat (szerencsére ritkán fordult elő bármi baj, le is kopogom :D ), nem mertem belevágni ilyenekbe, h magam kezelgessem! Aki akarja az tegye aki nem nem :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi csajok ! Akkor megnyugodtam, hogy én se hallottam ilyen tamponról :) Őszinte leszek, a kórházba ahány orvos volt, annyi mindent mondtak máshogy... Áprilisba volt a méhen kívüli terhességem, műtéttel lett befejezve. Már újra próbálkozunk, de azt tanácsolták éljek úgy ahogy eddig, különben a sok rágörcsöléstől lesz a baj..amugy az első első hónapba összejött..remélem a 2. is és végre jó helyen tapad majd meg!:) Holnaptól lesz az ovús pár napon, szóval akciózunk nyaralás előtt, ahova pénteken megyünk...nem vagyok babás, de ez kiderűlt szerintem :) csak "nagyon" rajta vagyok! Amugy a miskolctapolcai barlangfürdőbe megyünk. Ami tuti a melegvizet ketülöm, és max megmártozok és vissza az árnyékba..nem akartam hosszasan fürdőzni! Nem is járok el sehova, csak a saját medencénkbe..és ott is matracozás+ mártozás..erre próbálok odafigyelni. a canestent nem találom rossz ötletnek..de inkább utólag használnám! Köszi csajok! Ha van bármi tanácsotok várom ! :)
2013. júl. 15. 16:56
13/13 anonim válasza:
Igaz nem strandon, de pl. wellness szállodában, élő vízben a terhességem alatt is többször fürödtem. Soha semmi bajom nem lett. Barátnőm került minden vizet, otthon is csak tusolt, mégis két fertőzése volt a terhessége alatt.
A tampon nem jó, nekem egyszer úgy magyarázta a doki,hogy bent tartja a vizet (mármint magában tartja), ami ugye ha jócskán bacis, akkor nem szerencsés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!