Fogamzásgátlót szedek. Ha terhes vagyok, akkor nem lehet baja tőle a babának, ugye?
Már 5 hónapja szedek fogamzásgátlót - már korában is szedtem, csak abba kellett hagynom. Amióta újra szedem, azóta a megvonásos vérzésem csak 5 napos barnázás. A múlt hónapban úgy jött ki a dolog, hogy elfelejtettem bevenni a bogyót. Illetve egyszerre vettem be 2, ahogy a tájékoztató is írta. Ez kétszer is előfordult.
Menzesz előtt egy héttel nagyon furcsán éreztem magam. Gyomorfájásom volt, hasmenéssel, fejfájással,menzesz féle görccsel, és nagyon erős mellfájdalommal. Ez úgy 3-4 napig tartott. A "menzeszem" 1 nap késéssel megjött, de olyan kevés, hogy egy tisztasági betét sem telik meg egy nap. Ráadásul 1,5 napig tartott, és észrevétlen szinte, mert nem görcsölök.
Lehetett beágyazódás az a rosszullét?? És akkor attól számított 14 napra csináljak egy tesztet?? Elkezdjem a következő levelet? Holnap kellene bevennem az első tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!