Lehetek úgy terhes, hogy fogamzásgátlót szedek (Rezia) és a párom nem élvezett belém?
Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokat várok!2013. jún. 24. 13:21
2/5 anonim válasza:
értelmes válasz csak értelmes kérdésre jár! :)
3/5 anonim válasza:
Biztos,hogy nem! Nagyon kicsi rá az esély! Esetleg úgy lehetnél terhes,ha pont aznap nem vetted be a fogamzásgátlót! Ezen ne kattogj szerintem!! :) Szép napot!!
4/5 A kérdező kommentje:
én azon kattogtam, hogy már az ondó előváladékában is vannak hímivarsejtek + nem megfelelő a fogamzásgátló hormontartalma számomra
2013. jún. 25. 13:34
5/5 anonim válasza:
Max. a Szentlélektől, de az eddig csak egy nőnek sikerült. :)
Viccet félretéve: ha a hormontartalom nem megfelelő, annak vannak tünetei, pl. hízás, pattanások, vérezgetés stb., de gyerek nem lesz belőle.
Ha nem hagysz ki egy szemet sem, nyugodtan csinálhatja "rendesen" a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!