Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy terhes vagyok? 19 éves vagyok, Rezia fogamzásgátló tablettát szedek
19 éves vagyok, Rezia fogamzásgátló tablettát szedek 3 hónapja. Holnap fogom elkezdeni a 4.levéllel.
Tegnap (május 6-án, hétfőn) kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mióta a tablettát szedem napra pontosan, sőt szinte órára pontosan szokott megjönni, de ma (május 7-én) még mindig nem jött meg, és a szokásos előjelek (pl. hasfájás, mellfeszülés) sem jelentkeztek.
Amikor a 3. levél elején tartottam elfelejtettem bevenni a hetedik tablettát. Minden este 7-8 között szoktam beszedni, ez esetben reggel háromnegyed 8kor szedtem be, az előző napit pedig este 8kor, tehát még épphogy 12 órán belül voltam. Ez után körülbelül 3 nappal szeretkeztünk a barátommal, kiegészítő védekezés nélkül.
Lehetséges, hogy terhes vagyok?
A betegtájékoztató szerint ha 12 órán belül beszedésre kerül az elfelejtett tabletta nincs semmi gond, és nem kell kiegészítő védekezést alkalmazni, de én mégis aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!