Lehetséges lenne, hogy fogamzásgátló mellett estem teherbe?
Szia!
Csak azért írok mert írtad hogy kétségbe vagy esve...
A húgom 16 éves volt amikor kiderült, hogy terhes, kb 2x feküdt le addigra a barátjával és védekeztek (nem hülye). Megtartotta a babát, apuka persze lelépett. De a család segített neki, leérettségizett és most egyetemre jár, a kislánya 5 éves és egy tündérke. Szóval ne keseredj el! Mindig van kiút :)
Nem írtad hány éves vagy, de örülök hogy emgtartjátok, sok erőt kívánok és azért gratulálok a kisbabához. Remélem boldogok lesztek!
Nem ittál véletlenül gyógyteát vagy nem szedtél más gyógyszert?
Amúgy nem is biztos, hogy megmarad, most még nem lehet tudni.
Mennyire vagy fiatal?
Idősebb vagyok, mint 16. 20 éves vagyok, a párommal 4 éve vagyunk együtt. Szeptemberben összeházasodunk. Babát még nem szerettünk volna, főiskolára járok, és mivel így nincs végzettségem így még nem is dolgoztam a szakmámban. Másban igen.
Mindig is úgy terveztem, hogy 28 éves koromban szeretnék gyereket. Addigra meglesz a diplomám, és dolgoztam is. Így viszont nem tudom mi lesz. Ez nekem azért is nehéz, mert jelenleg nem látom a jövőt, pedig én mindent pontosan eltervezek.
Egyébként talán 1x vagy 2x ittam kamillateát, de nem gondolnám, hogy emiatt, bár kitudja...
Szia, kedves kérdező! :)
Mi történt veled/veletek azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!