Lehetek még babás? Talán korán teszteltem? Van még remény?
Figyelt kérdés
13-án volt pém. ma reggeli első vizeletből csináltam tesztet, Gravi hcg-t de negatív lett. a ciklusaim változóak volt már 30is de utoljára pl 42. mikor tesztelhetek megint? vettem clearblue tesztet ma az mikor mutatja ki. ma vagyok a 29.napomon. mikor tesztelhetek hogy biztos legyen? van még remény? kicsit elkeseredtem.2008. jún. 25. 14:13
1/8 anonim válasza:
Szia! Várj pár napot és ha nem jön meg akkor tesztelj csak. Van akinek csak 1 hét késés után lesz pozitiv a tesztje.
2/8 anonim válasza:
Szia! Ha 29. napon vagy akkor még van remény. Nekem 29-30 napos ciklusaim voltak és a mensi kimaradás után 1 héttel volt csak pozitív tesztem Az is csak halványan. Szurkolok!!
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ akkor majd megpróbálom pár nap múlva remélem akkor már mutat valami jót. vasárnap már próbálkozhatok? akkor már a 33.napom lessz? szerinted akkor már kimutatja?
2008. jún. 25. 14:21
4/8 anonim válasza:
En 5 nappal a mensi kimaradas utan teszteltem, es kb. 15 masodperc alatt megjelent a masodik csik is. Ugyhogy szerintem a 33. napon tesztelj nyugodtan.
5/8 anonim válasza:
Szerintem várj még 4-5 napot. Ha kisbaba van a dologban, akkor tuti ki fogja már mutatni! Kívánom, hogy baba legyen! Szorítok Neked!
6/8 anonim válasza:
szia nekem a menstrióm napján kimutatta és nem az első vizelet. Ahogy "szívódott" fel a teszten, úgy szinte egyből megjelent a két csík. Igaz nekem szabályos ciklusaim vannak. Sztem vár még 4-5 napot, vagy esetleg várd meg a 42.et ha ilyen szabálytalan volt, és akkor az már biztos lehet. Drukkolok!
7/8 anonim válasza:
Légy türelemmel, várjj 1-2 napot, aztán tesztelhetsz!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a bíztatást. remélem tényleg baba van a dologban. vasárnapnál előbb nem tesztelek nehogy megint csalódjak. ma délután óta szúrkal a hasam alja meg mintha a méhemnél, meg reggel óta olyan eres a bal mellem, ez lehet baba jele vagy inkább a mensié? Köszönök nektek mindent sokat segítettetek.majd írok hogy mi lett.
2008. jún. 25. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!