Szerintetek csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8.5 hónapos mág szopizik reggel-este, most fogzáskor néha éjjel vagy hajnalban. Egy ideig szedtem fogamzásgátlót, de mivel mindig volt barnás-pirosas vérezgetés, kellemetlen volt és abbahagytam. AZóta megszakítással voltunk együtt, de a legutóbbi 3 alkalommal nem védekeztünk. Igazából, ha jönne tesó, nem esnék kétségbe annak ellenére, hogy a kisfiammal nagyon nehéz volt, illetve most sem egyszerű, mert éjszaka nagyon rossz alvó, viszont annyira azért nem gondolom, hogy ilyen hamar teherbeesnék, mert az első gyerek sem jött annyira hamar, fél év után, ugyanis az én menstruációm elég érdekes volt, 2-3 havonta jött csak meg. Szülés után 8 héttel már véreztem, utána mikor letettem a gyógyszert kb 2-3 hónapja egymás után 2szer, két hét különbséggel. Mostanában jónáhányszor erősen rámtört a gyomorégés, és az a fájdalmas hullafáradtság, ami miatt anno a tesztet is csináltam az első gyereknél. Ma fél 12ig ki sem tudtam kelni az ágyból, apa vigyázott a gyerekre. Én annak tudom be, hogy a Manóm nem igazán alszik nyugodtan az éjjel mindig közénk kell hozni, de azért már nem annyira vészes a helyzet, mint kisebb korában, mégsem volt ennyire zsigerekig ható fáradtságom. Hányinger meg ilyenek nincsenek, első terhességnél se voltak, a fejem fáj sűrűbben, és néha mintha megfordulna velem a világ. De inkább gondolnék vashiányra, fáradtságra, vérszegénységre. Szerintetek? Csináljak tesztet?2013. júl. 14. 22:18
1/2 anonim válasza:
Ha nem tesztelsz addig úgy sem fogsz megnyugodni. Nem hinném, hogy terhes vagy, de nem látok beléd így igazából terhes is lehetsz. Azért mert az első nem jött gyorsan a második még jöhet gyorsan. Minden terhesség más, így az sem utal semmire, hogy vannak e tünetek vagy sem. Én akkor tesztelnék amikor biztosan védekezés nélkül voltatok együtt (se tabi, se magaszakításos) és attól számítva 20 nap múlva.
2/2 anonim válasza:
Az ok lehet valoban a faradtsag, a vitaminhiany, de a terhesseg is. Mindenkppen tesztelj, ha - mint az elozo is irta- utolso egyuttletetek ota eltelt (szerintem) legalabb 2 het.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!