Bíztató a görbéd!Az előttem válaszolóval egyetétek!!!
Az én görbém ma ilyen lett:
A vérfolt nem mensit jelent,mert nem piros,inkább barnás,és kevés.Nem tudom mi lehet velem--remélem beágyazódás,mert ha mensi lenne lement volna a hőm,és barnázni nem szoktam.
Drukkolok magunknak:)
Köszi a válaszokat, és bíztatást!
2. válaszoló a te görbéd is nagyon jól néz ki! Drukkolok neked!
Nekem ma menses szerű görcseim voltak , ami nagyon meglepett,eddig olyan jól voltam, direkt nem figyeltem magam, de erre nem lehetett nem oda figyelni sajnos.
Kedves Kérdező!
Nekem is vannak mensis jeleim,de ez még nem jelenti azt,hogy biztosan meg is fog jönni.Amúgy én olvastam sok helyen,sok fúrumban stb,hogy ez természetes.Attól sem kell megilyedni ha esetleg meg fog jönni--de talán nem olyan intezitással.Figyeld magad,és ne aggódj.REMÉLJÜL BABA VAN A DOLOGBAN:))
Remélem igazad lesz utolsó válaszoló, én igyekszem mindent megtenni, de próbálom a görcsölést távol tartani :)
Nagyon kíváncsi vagyok hogyan alakul ez a hónap számunkra, már nem kell sokat várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!