Szerintetek is terhes vagyok? Nem merem elhinni! Csatolok képet! Lenne még egy kérdés ha szerintettek is pozitiv akkor az árthatot a babának hogy egy hete amikor beteg voltam neo citrant szedtem?
Szia!
Nekem ugyanilyen volt az első tesztem, amit az elmaradás után másfél hétre csináltam. De mindenki azt mondta, hogy a halvány csík is csík. Szóval én ugyanezt tudom neked mondani. Várj még két napot, és tesztelj újra. Hidd el az már bivaly erős pozitív lesz. Én összesen 4 tesztet csináltam, mire elhittem hogy terhes vagyok. Ha gondolod felrakom neked mind a 4 tesztemet, vagy elküldöm e-mail-be. A mai napig megvan mind a 4. És lám, 8 hetes kismama vagyok.
Szóval üdvözöllek a babások között, és boldog babavárást.
puszika
Babybogyó87
szia.
igen 87-es születésű vagyok. jah és a Neo Citran-t elfelejtettem, az nem árt a babának.
Üdv a körömben, végre nem vagyok egyedül aki 87-es születésű és pocakos.
pussz
Babybogyó87
sziasztok csajok.kedves kérdező és Babybogyó87,gratula a babához.igaz én nem 87-es vok,hanem 84-es de azért csatlakozhatom én is a pocak táborotokhoz?
9+2 hetes km
9+2 hetes km igen csatlakozhatsz, miért ne.
Kérdező: csináltál már újabb tesztet? mi lett az eredmény? mindenképp írj, ha akarsz privit is nyugodtan. Már nagyon izgulok, hogy mi a helyzet.
puszika
Babybogyó87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!