Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 12. napjan vedekezes...

Ciklus 12. napjan vedekezes nelkul voltam a baratommal. Lehet, hogy terhes maradok?

Figyelt kérdés
Multhonapban es azelott szedtem fogamzasgatlot,de mar abbahagytam,mert nem ereztem jol magam tole,nagyon osszezavarta a hormonjaimat es abbahagytam.Vajon hat meg? Kb 2 hete nem szedem.

2013. júl. 13. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy és mióta vagy együtt a pároddal? Ő is örülne neki, mármint nem bánná ha jönne?
2013. júl. 13. 22:13
 12/17 A kérdező kommentje:
19 eves vagyok,a parom meg 23 eves. 7 honapja vagyunk egyutt,o is orulne neki azt mondta.
2013. júl. 13. 22:15
 13/17 A kérdező kommentje:
De persze jobb lenne par ev mulva.
2013. júl. 13. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Ilyet nem írhat valaki komolyan! Azert nem leszel szerinted terhes, mert a nőverednek nem jött össze? Jesszusom!

Amugy a második babám a legelső próbálkozásra összejött, tehát egy védekezés nélküli szexból is lehet baba!

A gyereket tervezni kell, mert a semmire nem lehet szülni. Akarja apa, anya, legyen valami anyagi háttér.

Amit te leírtál annak lapján nem vagy elég érett egy gyerek felneveléséhez. Ne sértődj meg légyszíves, mert nem bántani akarlak, csak fel szeretném felnyitni a szemed. A baba az nagy felelősseg, stabil háttér kell a felneveléséhez.

Ha gyereket akarsz kezdj el szedni folsavat, ha nem akarsz, akkor védekezz!

2013. júl. 13. 22:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem haragszom,teljesen jogos amiket irtok. Butak voltunk! Ha most nem jon ossze,bisztosan jobban vigyazunk a jovoben mig nem akarunk! Ha meg megis osszehoztuk,igy jartunk,igyekszunk mindent jol csinalni,csak lattam,hogy noverem mennyit szenved amiatt mert nem jon neki a baba,gondoltam elsore csak nem jon nekem sem.Rajottem,hogy butasag!!!!! Folsavat miert szedjek? Azt nem csak akkor kell ha mar biztos a terhesseg?
2013. júl. 13. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha tervezitek a terhességet, akkor érdemes folsavat szedni, mert általában, mire észreveszed, hogy útban van a baba, addigra már a fejlődési rendellenéssek megelőzéséhez szükség lehet a plusz folsavbevitelre. Persze nem tragédia, ha akkor kezded szedni, ha már tudod, hogy terhes vagy, de pl. amikor mi nekiláttunk a babaprojektnek, én azzal egyidőben kezdtem terhesvitamint szedni, biztos, ami biztos.
2013. júl. 14. 03:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Megertettem,koszonom szepen a valaszokat es a tanacsokat,majd megirom,hogy mi lett ha megtudom.
2013. júl. 14. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!