Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 12. napjan vedekezes...

Ciklus 12. napjan vedekezes nelkul voltam a baratommal. Lehet, hogy terhes maradok?

Figyelt kérdés
Multhonapban es azelott szedtem fogamzasgatlot,de mar abbahagytam,mert nem ereztem jol magam tole,nagyon osszezavarta a hormonjaimat es abbahagytam.Vajon hat meg? Kb 2 hete nem szedem.

2013. júl. 13. 21:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egy nap nem szeded be, akkor aznap sem vagy védelemben. Miért nem vettél be esemény utáni tablettát?
2013. júl. 13. 21:37
 2/17 A kérdező kommentje:
Azert nem vettem be,mert azt gondoltam,hogy ha noveremnek 2 eve nem lett baba vedekezes nelkul(pedig o szeretne),elso alkalommal nekem se jon ossze.
2013. júl. 13. 21:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát rosszul hitted. Nekem első alkalomra összejött. Más hogy mi szerettük volna :) Tervezett baba most 8,5 hónapos.
2013. júl. 13. 21:43
 4/17 A kérdező kommentje:
De akkor gondolom abban a honapban tobbszor is probalkoztatok,nem csak 1szer?? vagy igen???
2013. júl. 13. 21:44
 5/17 A kérdező kommentje:
Ha nekem most babam lesz,a noverem kikeszul idegileg. Lassan belebetegszik,annyira szeretne mar gyereket,amikor az utcan lat egy terhes not,mar akkor latom rajta az irigyseget. :(
2013. júl. 13. 21:46
 6/17 Delia27 válasza:
Szerintem 12.nap mar elegge eselyes a babara,nem ilyesztegetni akarlak,de nekem mar 9. nap megfogant!
2013. júl. 13. 21:55
 7/17 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Csak egyszer. ÉN nagyon féltem a terhességtől de mondtam, hogy na jó egyszer megpróbálhatjuk. Ha jönni akar jöjjön ha nem akkor mehetünk nyaralni :) jönni akart.!!!

Most ott piheg a kiságyban és édesen alszik. Imádom!!!

2013. júl. 13. 21:58
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez hülye egy gondolkodásmód. Attól, hogy nővérednek nem jött össze, te lehetsz teljesen más. Ne haragudj, de nagyon nagy hülyeséget csináltál. Ez a dolog mikor történt? Én a helyedbe rohannék tablettáért, bár azt hallottam, hogy eléggé drága.
2013. júl. 13. 22:00
 9/17 A kérdező kommentje:
En is felek egy kicsit,mert meg eleg fiatal vagyok,de oszinten nem bannam! :) Inkabb most jojjon,mint sosem.
2013. júl. 13. 22:01
 10/17 A kérdező kommentje:
Ma szombat van,tehat hetfon tortent. Akkor voltam a ciklus 12.napjan,ma mar a 17. napon vagyok. Nem terveztuk,de ha jonni akar,akkor jojjon,ha meg nem,majd par ev mulva.
2013. júl. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!