Normális, ha 5 napja késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban 9.-én jött meg,ma viszont már 13.-a van és még mindig semmi.Általában 30 naponként jön meg.Most megyünk nyaralni holnap,szóval pont rosszkor késik.. Egy hete fájnak a melleim nagyon,5 napja fájt a hasam,tegnapelőtt és tegnap nem,ma viszont megint nagyon rosszul vagyok.Hányingerem van három napja,most fáj a fejem,a hasam,a derekam,ráz a hideg.. Pár hónapja vettem be esemény utáni tablettát,már a terhesség is eszembe jutott,de azután már négyszer megjött és normális mennyiségű volt mindig.Azóta nem volt baj egyszer sem.Mi lehet a gond?2013. júl. 13. 21:02
1/12 anonim 

válasza:

talán egy terhességi teszt többet tudna...
3/12 anonim 

válasza:

Nekem egyszer nyaralás előtt két teljes hetet késett, persze csináltam tesztet (védekeztünk, úgyhogy csak biztos ami biztos alapon), akkor jött meg mikor nyaralni indultunk, Murphy...nem izgulsz az utazástól? Azért csinálj egy tesztet ha negatív akkor készülj fel a nyaralásra sok tamponnal.
4/12 A kérdező kommentje:
már vettem.. de,egy kicsit izgulok és idegesít is,hogy miért nem jön meg,mindig erre gondolok.
2013. júl. 13. 21:20
5/12 anonim 

válasza:

holnap reggel csináld meg a tesztet
reggeli első pisiből abban van a legkoncentráltabb hcg.
6/12 anonim 

válasza:

Ha 5 napja késik és hányingered van, akkor most is megcsinálhatod azt a tesztet.
7/12 A kérdező kommentje:
De mindig hányingerem van menstruáció előtt és ezek a tünetek is mind arra utalnak.Terhes nem hiszem lehetnék,mert akkor 4 hónapig nem jött volna meg.Azóta is lefeküdtem a barátommal,de mindig én fejeztem be neki.
2013. júl. 13. 21:35
8/12 anonim 

válasza:

Simán lehet, hogy csak késik, most meg már annyira izgulsz attól, hogy késik, meg hogy nyaralni mentek, hogy akár attól is lehet, 5 nap nem olyan sok azért.
9/12 anonim 

válasza:

"Te fejezted be neki".
Ez szép, de ha előtte Benned volt, az előváladékától is teherbe eshetsz.
Ok, az meglepő, hogy menstruáció előtt hányingered van, ezt még senkitől sem hallottam. Tehát lehet, hogy valóban csak késik, de amíg meg nem jön, addig mindkettőre van esély.
10/12 A kérdező kommentje:
de használtunk óvszert.. úgy is,hogy én fejeztem be neki.előváladék se kerülhetett be.
2013. júl. 14. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!