Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9 napja kesik a menstruaciom...

9 napja kesik a menstruaciom a hasam alja faj mitol?

Figyelt kérdés
9 napja kesik

2013. jún. 10. 02:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi tesztet végeztél már? Mostanra ki kell mutatnia ha terhes vagy.
2013. jún. 10. 05:29
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Innen hogy mondjuk meg ezt? Ha dokihoz fordulnál ugyanezzel a kérdéssel az lenne az első válasza h terhességi tesztet végzett?? És küldene uh-ra vagy vérvizsgálatra egyből mert ránézésre ő se tudná megmondani mi bajod van. Szóval kezd a teszttel és ne itt várd a választ. Merő jóindulatból mondom tényleg. Ne vedd sértésnek!
2013. jún. 10. 06:18
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

érdemes lenne tesztet csinálni ennyi ido után...

fájhat és késhet egyébként folfázástol is, de lehetnek alhasi fájások akár korai terhességnél is

2013. jún. 10. 09:09
 4/8 A kérdező kommentje:
csinatam tesztet de negativ lett
2013. jún. 10. 09:45
 5/8 anonim válasza:

Akkor egy hét múlva csinálj még egyet! Utána jelentkezz be nőgyógyászhoz! Én most vagyok 8 hetes terhes

, és az első terhességi tesztnél alig mutatta ki a második csíkot... ha nem reménykedem, szinte nem is látom, de a következőnél már erősebben látszódott, majd a nőgyógyász cisztára gondolt, de kb 4 hetes terhességnél már látni lehetett, a kezdetleges kis embriót. Szerintem egy hét múlva ismételd meg!

2013. jún. 14. 19:25
 6/8 A kérdező kommentje:
pozitiv lett:))
2013. júl. 3. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2013. júl. 3. 06:46
 8/8 PHajnalka86 válasza:
Nekem is egy olyan problémám lenbe hogy 11 napja késik a mensim csináltam tesztett negatív lett! De a hasam néha görcsölget és egyszer elnulik egyszer vissza jőn! Kértem dokihoz időpontott!! Szerintettek lehetek babás? Nagyon szeretném! A válaszokat előre is köszi
2018. okt. 24. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!