Jók ezek az eredmények? Ciklus 5. napján voltam vérvételen.
TSH: 1.29 mI/U (0.27-4.2)
LH: 5.74 IU/l (2.40-12.6)
FSH: 8.87 IU/l (3.50-12.50)
prolaktin: 354.30 mIU/l (102-496)
ösztradiol: 443.2 pmol/l (46-607)
totál tesztoszteron: 0.433 nmol/l (0.278-1.73)
SHGB: 64.6 nmol/l (18-114)
inzulin: 8.5 mIU/l (2.0-29)
Az FSH-LH arányról azt olvastam, hogy 1:1 arány a jó, hát ez nálam nem igazán oké. Igaz, hogy az FSH magasabb...
Köszi a segítséget!
Ezek szerintem jó értékek. Az FSH sem olyan gáz, persze, az a tankönyvi, ha pont 1:1 az arány. Lehet, hogy ha a ciklusod 3. napján csinálták volna, akkor jobban közelítenének a számok, mert utána már lendületbe jön az FSH a tüszőérlelés miatt. Hány naposak a ciklusaid?
A tsh-d tökéletes babaváráshoz. Nem valószínű nálad a PCOS és az IR, bár azt a terheléses cukor/inzulin mutatja ki a legjobban, de az inkább akkor jellemző, ha az LH a nagyobb. Lehet, hogy a biztonság kedvéért egy AMH vizsgálatot kérnek a magasabb FSH miatt. Legalábbis nekem is kb. ilyen magas volt az FSH, amire a doki azt mondta, hogy talán egy picit magasabb a koromhoz képest. Megcsináltuk az AMH-t ami jó volt, szóval nem hiszem, hogy van aggódnivalód.
Na akkor szuper. Valószínűleg jó kezekben vagy, és az AMH eredménye is meg fog nyugtatni. Az én dokim is tök rendes, és mivel én biztosra akartam menni, ezért csináltuk meg az AMH-t. A doki nem aggódott, csak én:)
Van valamilyen különösebb oka, hogy elmentél dokihoz, vagy csak úgy, mert babát szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!