Ez így nem olyan jól alakul ugye?
Figyelt kérdés
Pár napja feltettem a hőgörbém...mára így alakult...ez nem túl biztató, ugye??? Babát szeretnék...de ebből kinézve, hát nekem nem úgy tűnik hogy esélyes...bár nem értek hozzá...szerintetek???2013. júl. 11. 07:09
1/5 anonim válasza:
Szerintem kellene egy görbe is hozzá.
3/5 anonim válasza:
Elől járóban elmondanám, hogy a hőgörbe feladata nem az, hogy megmondja terhes vagy vagy sem, ha nem, hogy az ovudat megmutassa. Függ, hogy az elmúlt 2-3 hónapban amúgy miylen volt a görbéd. Mert csak akkor van értelme ennek ha a saját görbéidet tudod összehasonlítani, nem mások görbéjéhez kell a sajátodat viszonyítani, ha nem a saját eddigi görbéidhez. Nekem volt olyan hónap, hogy a legszebb görbém volt, pont mint ami a nagykönyvben meg van írva, és biztosra vettem, hogy végre jön a baba. Hát a mansim is pont olyan pontosan meg is jött mint ahogy azt nem vártam. És amikor terhes lettem akkor már vittem a kis tisztasági csomagomat magammal, mert úgy leesett a hőm, mint még soha, vártam vártam mikor jön meg, hát azóta is várom most már 22 hete. :D
4/5 anonim válasza:
Drága kérdező! Ebből a görbéből még a diplomás görbe szakértő sem tud semmire sem következtetni. Volt ovud remek! A megtermékenyített petesejt még csak vándorol a petevezetékedben és a méhedbe, szóval még 100%, hogy nem vagy terhes, majd újabb 4-6 napig beágyazódik a méhedbe, és majd csak az után leszel terhes, ha terhes leszel. Tehát majd ha 14. napon leesik a hőd akkor majd tudunk bármit is mondani, de erre semmit, maximum hasraütés szerűen lehet csak válaszolni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Gratulálok a babához! És köszönöm szépen hogy leírtátok, hogy legalább peteérésem volt. Még 9 napot kell várnom a menszeszig, mert 25 naponta jön meg mindig, de remélem most nem fog megjönni.
Szép napot nektek!!!
2013. júl. 11. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!