Ugye van meg remeny, hogy minden rendben van es lesz a babaval?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. Delutani alvasbol ebredve tiszta, élénk piros véres folyasom volt. Nem sok, de eppen annyi, hogy megijedjek. Fájdalom nincs. Elozo terhessegem mehen kivul volt. Nehany napja voltam UH-on, ott mindent rendben talaltak. Kulfoldon elek, igy orvost nem tudok megkerdezni.2013. júl. 11. 00:02
1/5 anonim válasza:
Miért nem mész orvoshoz??Szerintem elvetéltél.
2/5 anonim válasza:
Valami egészségügyi ellátás ott is van, valahova csak jársz UH-ra ott kellene megnézetni magadat, még akkor is ha külföldön élsz, mert tudom ott csak 12 héttől foglalkoznak veled, de vérzés esetén azért ott is ellátnak és megnéznek. Nem biztos, hogy baj van, főleg ha csak kevés vérzés volt. Nekem is volt egy vetélésem és utána mostani terhességemmel kb. 7-8 hetesen olyan 4 órát véreztem élénk pirosan (szex után). Rohantam a kórházba megnézték nem volt semmi baja a babának. A vérzés elmúlt éjszaka, de kaptam Duphastront, hogy a baba biztosan megmaradjon. Nekem a kórházban azt mondták ilyen esetben a pihenés és csak is a pihenés ami segíthet, hogy a baba mélyebbre ássa magát és szépen megtapadjon. A másik oka a kevés vérzésnek még az is lehet, hogy most lenne a második nem várt mensid és ilyenkor előfordul picike vérzés mert a szervezet már megszokta, hogy ilyenkor mensizni kell. És a vérzés oka lehet vetélés is, és megint méhen kívüli terhesség is, és persze még sok más ok, amit csak az orvosok ismernek. Rá kellene nézni arra a kis babócára, de abszolút van esélyed, hogy semmi extra nem történt csak egy picike vérzés ami bár nem normális, de nem feltétlenül jelent bajt.
3/5 anonim válasza:
kettes mindent leírt, csak annyit tennék hozzá, hogy orvos orvos orvos!!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.Ami feltunt, hogy a verzes ota puhabb lett a hasam. Termeszetesen elmegyek orvoshoz, de ha tudnatok, mennyire koulmenyes itt (Kanadaban) az ellatas... Nogyogyazshoz meg szinte eselyem nincs eljutni, csak ha korhazba kerulok. Bar otthon lehetnek...
2013. júl. 11. 15:00
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam a surgossegin, minden rendben van a babaval. :-)
2013. júl. 11. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!