Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eddig milyen a görbém, mit...

Eddig milyen a görbém, mit lehet kivenni belőlle?

Figyelt kérdés
Utoljára szept 28.-án volt meg. A ciklusom nem tudom hány napos lehet mert gyógyszert szedtem, utána terhes voltam de az a magzat elhalt, ennek 4 hónapja. Most megint probálkozunk. A görbém mit mutat? Lehet ebből valami?
2009. okt. 18. 15:22
 1/4 A kérdező kommentje:
2009. okt. 18. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem még nem volt peteérésed...
2009. okt. 18. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:
na és azt honnan fogom tudni hogyha lesz? Olyankor milyen a hő, alacsony vagy magas?
2009. okt. 18. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Huha, az enyém is igy ugràlt ovu elött! Elkezdtem inni a cickàt reggel, este a palàstfüvet, 2 nap mulva lett ovum, igy màr csak a palàstot iszom, ovu utàn! Ha rendszertelen a ciklusod, elöbb azt kellenne rendbe tenni! 1 honapig csak cicka, de akkor védekezzetek! Következö menszitöl, ho közepéig mehet a cicka és a palàst, ovu utàn csak palàstfü! A hö ovu elôtt leesik, mejd hirtelen megugrik vagy 0.2fokonként szépen naprol-napra ffeljebb kuszik, kinél hogy!
2009. okt. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!