Lily teszten "alapból"látszik a 2 csík pl. fény felé fordítva? Tegnap-ma kellett volna megjönnie, de helyette ici-pici vér volt csak délelőtt, pedig eddig 20 éven át "niagara-vízesés"volt 2-3-napon át.
1. a lily az egyik legmegbízhatatlabb teszt, vegyél másikat, ha bizonytalan vagy.
2. ha ma kell megjönnie, és akár picit is vérzel várj, mert hiába a 20 éves tapasztalat lehet, hogy most valami újat talál ki a szervezeted.
3. lehet beágyazódás jele is ha nem jön meg, és terhes vagy.
4. ha most ágyazódik, akkor, hogy mit csináltatok a múlt héten az teléjesen mindegy, amúgy is az első két hétben a gyerek a petezsákból fejlődik, nincs is igazi kapcsolatok, így ártani sem tudsz.
5. a természetben a mindent vagy semmit elve érvényesül, vagyis, ha kárt tettél benne, akkor nem marad meg, ha megmarad, akkor nincs jelentősége annak amit tettél.
Nekem mostanában kellett volna megjönnie. Van jó néhány tünetem és most teszteltem Lily-vel én is és neg. lett sajna, de most egy kicsit még reménykedem. (bár a két vizelés között nem telt el egy óra sem lehet csak fél óra)
teljesen egyetértek az előző hozzászólóval abban a kérdésben, hogy kárt tettél e. TUDOD MIT VEGYÜNK MINDKETTEN MÁSIK TESZTET.(HIHI)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!