Csajok erősödik az ovu tesztem? Mikorra várható hogy pozi lesz?
2013. júl. 10. 12:23
1/13 anonim válasza:
Hát, még az utolsó is nagyon halványka, de határozottan erősödik. Szerintem még legalább 2-3 nap, mire pozitív lesz. Hol tartasz most a ciklusodban?
3/13 anonim válasza:
igen, ez szerintem is még 2-3 nap tuti.
4/13 A kérdező kommentje:
A 21-dik napon vagyok
2013. júl. 10. 13:32
5/13 anonim válasza:
Nem lehet hogy akkor a közelgő mensidet jelzi?
Nekem most, a 11. napon volt pozitív.
Nem szokott ugyanolyan erős lenni a 2 csík, de egyértelmű. Egy napig pozi általában, aztán hirtelen nagyon halvány lesz.
Vagy ilyen későn ovulálsz, de akkor is még 2-3 nap.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat most csinálok először ovu teszted és lehet későn kezdtem el mert a 16-dik napon kezdtem
2013. júl. 10. 16:03
7/13 anonim válasza:
Ha a 16. napon kezdted, és véletlenül lekésted volna az ovut, akkor tök negatívnak kellene lennie mindnek, nemhogy erősödne. Szerintem pont kifogtál egy olyan hónapot, amikor később van peteérésed. Előfordul. Rendszeresek a ciklusaid? Milyen hosszúak?
8/13 A kérdező kommentje:
28 és 31 nap között szokott megjönni
2013. júl. 10. 19:51
9/13 anonim válasza:
Hát akkor most valószínű hosszabb lesz, folytasd a tesztelést, majd írd meg, hogy ha egyértelműen pozitív.
10/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hát azóta csak negatívak az ovu tesztek még halvány második csíkom sincs. Akkor lehet nem is volt peteérésem ?
2013. júl. 12. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!