Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Valami...

Megnéznétek a görbém? Valami nem stimmel velem?

Figyelt kérdés

Eléggé kezdő vagyok, és ebben a hónapban ráadásul nem tudtam minden reggel mérni a hőmet.

A görbe:

[link]

2009. okt. 18. 10:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Így alakult mára:

[link]

Este csinálok ovutesztet.

2009. okt. 21. 14:15
 22/26 A kérdező kommentje:

Ma így néz ki:

[link]

Az ovuteszt érdekes, mert tegnapelőtthöz képest (amikor erős volt ugyan a csík, de nem mondanám pozitívnak) halványodott tegnap estére...

2009. okt. 22. 11:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia! Én is használok LH tesztet, és hidd el, ha pozi azt észreveszed. Legalább, de inkább erősebb a tesztcsík, mint a kontroll. Amíg nem ezt látod, addig sajna negatívnak kell tekinteni.Úgy tűnik még mindig nem volt PÉ-d. Én a helyedben a napokban még tesztelnék hátha.

3.

2009. okt. 22. 12:45
 24/26 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, hogy még benéztél a kérdésemhez! :) Semmiképp nem hagyom abba a tesztelést! Annál is inkább, mert nagyon szúrkál a petefészkem, meg tojcsis nyákom van! :) De ha még ezután lesz pé-m, akkor hosszúra fog nyúlni a ciklus?
2009. okt. 22. 13:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen ez hosszú ciklus lesz, lehet, hogy 9 hónapig fog tartani, ha minden jól alakul :)
2009. okt. 23. 09:10
 26/26 A kérdező kommentje:

Én óvatos vagyok ezzel a dologgal, nem élem bele magam semmibe. :) És ezt a görbét nem mondanám szépnek... :) De mára feljebb ment a hőm:

[link]

Annyira nem értek hozzá! :(

2009. okt. 23. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!