Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Valami...

Megnéznétek a görbém? Valami nem stimmel velem?

Figyelt kérdés

Eléggé kezdő vagyok, és ebben a hónapban ráadásul nem tudtam minden reggel mérni a hőmet.

A görbe:

[link]

2009. okt. 18. 10:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia! Nézd meg ezt a weboldalt: www.babatervezok.otthona.net

Itt sokmindent megtudsz a hőmérőzésről, a görbékről... Vannak példagörbék is, sokat segíthetnek.

Szerintem még nem volt peteérésed a görbe szerint, ill. nagyon úgy néz ki, hogy most van/lesz 1-2 nap múlva! Úgyhogy hajrá, mindent bele a napokban, ha babát szeretnétek!

2009. okt. 20. 13:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Estefelé csinálok egy ovutesztet. Csak az a baj, hogy a párom épp nincs itthon, estefelé hazajön, átöltözik és megy is éjszakára dolgozni... :( Leghamarabb holnap reggel tudunk akciózni. Remélem nem késünk le semmit. :)
2009. okt. 20. 14:39
 13/26 anonim ***** válasza:

A tüszőrepedés , általában hajnalban van.

(Nem tudom miért, de mindíg ezt írják)

2009. okt. 20. 14:45
 14/26 A kérdező kommentje:
Szétnéztem a babatervezok.otthona.net oldalon, és úgy látom, hogy van az én görbémhez hasonló. Olyan címszó alatt, hogy "A hőmérséklet nem emelkedik". Tényleg nem emelkedik a hőm. Azt írja, hogy stressz, vagy betegség is okozhatja, de a PCOS velejárója is lehet. Remélem nincs bajom. :( Illetve a változókor közeledtét is jelezheti, de az ugyebár nálam még kizárva... :)
2009. okt. 20. 14:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét! Nem érdemes stresszeli. Még egészséges nőknél is előfordul, hogy hébe-hóba késik a pé, vagy esetleg kimarad. Szóval nem kell azonnal rosszra gondolni. :) A reggeli együttlét tökéletes! Én is ezt olvastam, hogy átalában hajnalban van tüszőrepedés. Úgyhogy hajrááá! :) És még emelkedhet az a hő holnap és holnapután! Megy a drukk!! :)
2009. okt. 20. 16:40
 16/26 anonim ***** válasza:
A hő az mindenkinél változó!Nekem a 36,8 már magasnak számít!Nem minden esetben alacsony a 36,7!
2009. okt. 20. 19:04
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Csináltam ovutesztet. Még nem pozitív, de határozottan erősödött a csík mára! Ezek szerint késői pé-ről van szó...
2009. okt. 20. 20:18
 18/26 anonim ***** válasza:

Ha pozi lesz húzzatok bele :)

Szorítok!!

2009. okt. 20. 21:01
 19/26 A kérdező kommentje:
Már ma se engedtem el a páromat csak úgy hipp-hopp dolgozni... :)
2009. okt. 20. 21:03
 20/26 anonim ***** válasza:
Helyes :) remélem baba lesz belőle
2009. okt. 20. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!