Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laporoszkóppal kapcsolatos?

Laporoszkóppal kapcsolatos?

Figyelt kérdés
Holnap műtenek laporoszkóppal mert a méhemen van egy 5,5x5,5-ös ciszta fele folyadékkal tele a másik felébe bármi lehet.Nagyon félek mert még soha nem volt ilyen és azért kérdezném hogy olvassak tapasztalatokat,így legalább nagyjából gondolhatom h mi lesz!Köszönöm a segítséget!Leginkább az altatástól félek és az ébredéstől!:-S
2013. júl. 9. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:

szia.tavaly januarban voltam mutve en is laporoszkopiaval.

En is nagyon feltem tolle,de tud meg,hogy nincs mitol.\

Az altatassal kapcsolatban meg nem kell feljel,mert tenyleg pillanatok alatt el alszol,es miutan fel ebresztenek olyan mintha nehany masodpercet aludtal volna,en peldaul 3 orat aludtam.

A mutet 45 perc alatt kesz is volt,de meg hagytak 2 orat aludni,de nekem olyan volt mintha csak nehany masodpercet aludtam volna.

Sokkal jobb ha laporoszkopiaval mutenek,mert 3 pici lyuk lessz a hasadon,a ket oldaladon lent a hasadnal 2-kis lyukacska es a koldokodon mondjuk egy pocivel nagyobb lessz a vagas.

Sajat tapasztalatbol mondom hogy sokkal jobb ha valakit laporoszkopiaval mutenek,mintha felvagnanak,mert nekem volt egy vagbel mutetem is ezelott 4 eve,es ott sokkal nagyobb volt a vagas,es borzaszto fajdalommal jar amikor valakinek van egy nagy vagas a hasan,nekem peldaul ha fel ultem,vagy tusszentettem vagy ha siman csak el nevettem valamin,olyan fajdalmaim voltak hogy csak na.

Igy laporoszkopiaval pedig 3-ik nap ki is engedtek.

Arra szeretnelek meg figyelmeztetni hogy ha holnap mutenek akkor ma estetol ne igyal semmit,es se ne egyel,mert en a mutet elott nehany oraval mar olyan szomjas voltam,hogy 1L uditot meg ittam,es persze nem mondta senkinek,aztan ahogy ki toltak a mutobol nem telt el 20 perc es rengeteget hanytam.

Szoval tenyleg ne feljel az altatastol,mert ott csak alszol,inkabb a felepules az a nehezebb,de mivel mar mondtam 3 nap alatt kint is leszel.

Ha van meg kerdesed szivesen valaszolok!

2013. júl. 9. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Hozza tennem.hogy en is cisztaval voltam mutve,a bal petefeszken nekem is egy 5 cm-es ciszta volt,es mar fogamzasgatloval ilyen nagy cisztat nem lehetet kezelni,ezert volt a laporoszkopia!!
2013. júl. 9. 10:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!Én is attól félek hogy nem lesz elég csak a laporoszkópia.Azt mondják hogy általában 99% hogy sikerül a laporoszkópia de van 1% amikor fel kell nyitni és ezt csak akkor fogják látni hát amilyen szerencsétlen vagyok....Szemét az élet mert júli 27-én lesz a leánybúcsúm és augusztus 24-én pedig az esküvőm nagy lagzival és nem készülhetek normálisan mint más menyasszony mert ezzel kell foglalkozni meg idegeskedni,mert ha akarom ha nem ideges vagyok:-SIgaz az hogy felfújják a méhet?,Téged nem költöttek fel műtét után rögtön??Én reggel 7-re megyek és 8-kor már műtenek:-)Félek a beöntéstől és a katétertől remélem egyiket se kapok.Nem mondták hogy kapok de ezektől tartok:-)te kaptál??
2013. júl. 9. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Beontest igen,de katetert nem.

Szerintem ha minden jol megy akkor mar a lagzin ugy fogsz tancolni mint ha semmi se lett volna.

En emlekszem hogy mutet utan 2 hetel keresztelobe kellet mennem,es siman fel vettem a magas sarkut.

Szoval rendben lessz ott minden,majd meg latod.

Mint mar irtam nem ebresztettek fel engem rogton mutet utan,meg a mutoben aludtam 2 orat,valami megfigyelo szobaban,aztan fel ebresztettek es be toltak a szalonba,ahol mar a ferjem,es edes anyam vart.

Emlekszem hogy en meg 2-szer vissza aludtam mutet utan miutan fel ebresztettek olyan almos voltam meg.

Szoval attol hogy nem alszol el,ne felj,mert pillanatok alatt csak ugy elvagjak a filmet,es kesz alszol,de mondom neked olyan lessz,mintha csak nahany masodpercet aludtal volna.

2013. júl. 9. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem a mehet fujjak fel,hanem a gyomrot,hogy a doki jobban tudjon jarni azokkal a muszerekkel a hasban,hogy legyen hely.

De te ebbol semmit se fogsz eszre venni.

2013. júl. 9. 11:11
 6/10 anonim válasza:

Szia sorstárs!!!

Engem is műtenek laparral, pénteken. Nekem a bal petefészkemben van egy sűrű bennékű 4x3.5 cm-es ciszta. A műtét elkerülhetetlen, de nagyon félek. Igaz a ciszta nem okoz semmi tünetet, de nem tudok teherbe esni. Nekem előző nap kell bemennem a kórházba.. Nagyon félek, már szeretnék túlesni rajta, de ilyenkor iszonyat lassan megy az idő. Neked ca 125 értéket néztek?? Az milyen lett?

2013. júl. 9. 11:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm szépen a hozzászólásokat!!Sokat segít hogy írtatok!!:-)

Kedves utolsó mi az a ca125??nekem olyat nem néztek szerintem.Nem tudom mi az:-S segíts ki!

2013. júl. 9. 13:49
 8/10 anonim válasza:
Túl estél rajta? mesélj milyen volt!! gyógyulgassál!!
2013. júl. 10. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
szia.elso vagyok aki valaszolt,csak akartam tudni hogy erzed magad a mutet utan?
2013. júl. 12. 17:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia!!De aranyos vagy hogy gondoltál rám és írtál!Túl vagyok rajta.A műtét előtt nagyon ideges voltam meg féltem, de szerencsére jól keltem:-)Ahogy ment ki a fájdalomcsillapító úgy azért egy kicsit fájt.A felkeléssel volt gond, mert 2szer elájultam, meg a tisztuló cső kicsit zavart, ráadásul egy öreg nénit fogtam ki szobatársnak aki skizofrén,szenilis és éjszaka bóklászolt 2szer bepisilt így semmit nem aludtam.A tisztító csövet mikor kivették az nagyon fájt:-SMég a varratszedéstől nagyon félek!Milyen lesz?Neked volt már??Még egyszer köszi h gondoltál rám és írtál nekem, nagyon aranyos vagy!!!:-)
2013. júl. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!