Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal pár hónapja ismerjük...

Párommal pár hónapja ismerjük egymást és babát szeretnénk de többet lebeszélnek róla, hogy korai. Szerintetek tényleg várni kellene? Nagyon szeretnénk babát

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül beszél le róla mindenki, 3 hónap az semmi, legalább 1 év, és lehetőleg együtt lakással, akkor bele lehet már vágni, de szerintem még az is korai, bár a kor miatt gondolom siettek, de az a pár hónap, egy év tényleg nem számít már ebből a szempontból.
2013. júl. 8. 23:03
 12/18 petera6 ***** válasza:

Biztos, hogy van akinek végül bejött a gyors babavállalás, de sajnos ez a ritkább eset. Mivel a te és a gyerek életéről van szó, szerinte adj egy picit több esélyt arra, hogy boldog családban nőhessen fel.

Én a férjemmel 1,5 év után házasodtam össze, rá fél évre megbeszéltük, hogy jöhet a baba. Most lesz a második házassági évfordulónk, és rá 2 hónapra kb megérkezik a baba is :) Sokak szerinte nagyon szerencsések vagyunk, hogy így megtaláltuk egymást, ilyen gyorsan megállapodhattunk.

Amikor összejöttünk, én 27, férjem 32 éves volt, tehát most annyi idősek vagyunk, mint ti.

Úgy gondolom, hogy ennyi idősen már van az embernek annyi tapasztalata, hogy tudja mire vágyik, és mire nem. De 1 év együttélés véletlenül sem árthat. 1 év az nem olyan mega sok. Már az 1/4-én túl vagytok :) Megismered jobban őt is, magadat is mellette. Az első év(ek)ben olyan sok újdonság van, valami érdekességet hagyjatok későbbre is :) :)

Addig is szerintem beszélgessetek mindenféle babás szituációkról (meg egyéb együttéléses, családi, utazásos, anyagi, munkahelyi, stb szituációkról), hogy jó eséllyel kiderüljön tényleg nem lesz olyan jellegű különbség, ami miatt mégsem ő a mi emberünk.

2013. júl. 9. 06:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy 3 hónapos kapcsolat igazi próbatételt vagy konfliktust még valószínűleg nem élt át. Ez még javában a rózsaszín köd időszaka kell legyen. Ha úgy is akarod a babát, hogy el tudod képzelni, -vagy nem okoz óriási nehézséget-, hogy a párod nélkül neveld fel ha úgy adódik, akkor viszont miért ne.
2013. júl. 9. 07:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen akkor várunk vele már nem annyira lényeg az 1 év a lényeg ,hogy jó legyen minden:)
2013. júl. 9. 07:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is megvárnám legalább az 1 évet.
2013. júl. 9. 09:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekünk volt egy randevúnk aztán 10 napig csak telefonon beszéltünk(másik városban dolgozott)aztán összeköltöztünk és a megismerkedés utáni 7. hónapban terhes lettem.Elötte volt olyan kapcsolatom ahol a 4. év után se éreztem volna úgy hogy jöhet a baba.Szerintem nem a kapcsolat hosszától függ.Egyébként akkor 29 és 32 évesek voltunk.
2013. júl. 9. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Már együttéléssel kezdtük a kapcsolatot fél évre rá babás lettem és most 15 hetes vagyok. :) nem fogom megbánni mert nagyon egymásra találtunk!:)
2013. júl. 9. 15:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Örülök a jó híreknek:))
2013. júl. 9. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!