Párommal pár hónapja ismerjük egymást és babát szeretnénk de többet lebeszélnek róla, hogy korai. Szerintetek tényleg várni kellene? Nagyon szeretnénk babát
Biztos, hogy van akinek végül bejött a gyors babavállalás, de sajnos ez a ritkább eset. Mivel a te és a gyerek életéről van szó, szerinte adj egy picit több esélyt arra, hogy boldog családban nőhessen fel.
Én a férjemmel 1,5 év után házasodtam össze, rá fél évre megbeszéltük, hogy jöhet a baba. Most lesz a második házassági évfordulónk, és rá 2 hónapra kb megérkezik a baba is :) Sokak szerinte nagyon szerencsések vagyunk, hogy így megtaláltuk egymást, ilyen gyorsan megállapodhattunk.
Amikor összejöttünk, én 27, férjem 32 éves volt, tehát most annyi idősek vagyunk, mint ti.
Úgy gondolom, hogy ennyi idősen már van az embernek annyi tapasztalata, hogy tudja mire vágyik, és mire nem. De 1 év együttélés véletlenül sem árthat. 1 év az nem olyan mega sok. Már az 1/4-én túl vagytok :) Megismered jobban őt is, magadat is mellette. Az első év(ek)ben olyan sok újdonság van, valami érdekességet hagyjatok későbbre is :) :)
Addig is szerintem beszélgessetek mindenféle babás szituációkról (meg egyéb együttéléses, családi, utazásos, anyagi, munkahelyi, stb szituációkról), hogy jó eséllyel kiderüljön tényleg nem lesz olyan jellegű különbség, ami miatt mégsem ő a mi emberünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!