Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 19. napján esélyes,...

A ciklusom 19. napján esélyes, hogy teherbe essek? Valakivel megesett, hogy körübelül ilyen időintervallumban esett teherbe?

Figyelt kérdés

Nem tudom mikor van a peteérésem, nem hőmérőzök, semmi ilyesmi módszert nem csinálok. Esélyes a baba???

15-én kell megjönnie... Ha netán terhes lennék akkor most még meg fog jönni vagy már most is kizárt?

2013. júl. 8. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid?Nekem a 20.napon volt pé-em,és 30-32 naposak a ciklusaim.Nem tudta én sem,hogy mikor van,és míg el nem kezdtem használni az ovu tesztet,nem is jött össze a baba,viszont az első ovus hónapban sikerült!Úgyhogy ajánlom neked is!
2013. júl. 8. 22:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem 28-29 naposak a ciklusaim.
2013. júl. 8. 22:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ha majd több próbálkozásra sem jönne össze, akkor használni fogom szerintem. Vagy azt a hőmérőzéses módszert kipróbálom. Csak a régi időkben nem volt ilyen és nagyon sok esetben már az elején összejött a baba... most meg annyi módszert olvasok, hogy már azt se tudom mit csináljak hirtelen:D Egyenlőre nem görcsölök rá, lehet, hogy hasznos lehet..
2013. júl. 8. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Mikor a fiammal teherbeestem, nem akartam felfogni. Egyfolytaban azt kerdeztem a ferjemtol, hogy jo! De mikor?!!!!! Mert a menstruaciom utan voltunk egyutt es mielott megjott volna ugy kb 6-7 nappal elotte. En mindig kovettem a nagykonyv szerint mikor lehet peteeresem de nem jott ossze....abban a pillanatban, amikor azt mondtam nem erdekel csak elvezem a dolgot, kapasbol ott volt!!!! Maskor sokkal tobbet voltunk egyutt de abban a ciklusban csak 2x. Megis valami csoda folytan sikerult. Most a kistesora gyurunk. Hasonloan fogom fel ujra - az elmult par honapban olyan sokat csalodtam, hogy ujra es ujra megjott....

Ha terhes vagy, kicsi az eselye, hogy megjon. Akkorra mar elofordulhat, hogy erzel mindenfele tuneteket. Oh a ciklusom olyan 26 napos mostanaban kicsit zavaros. Hol 29 nap volt, hol meg 24...szoval atlagot szamolok.

2013. júl. 9. 05:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok:) És szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a kistesó is

Akkor van remény, vannak olyanok akik nem stresszelnek rá, nem számolgatják és nézik mikor vannak együtt és jön a baba. Miközben sokan azt írják, hogy csak akkor jöhet össze, amikor a peteérés van stb. Az őseink biztos nem számolgattak ilyeneket:D

2013. júl. 9. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok,az őseink biztosan nem számolgattak,dehát modern korban élünk,miért ne lehetne a dologra rásegíteni ha adottak a lehetőségek.Ha 28 naposak a ciklusaid,elvileg a 14. nap körül lehet pé-ed,de ez sem szentírás.Bármikor lehet rendkívüli pé is a ciklus folyamán bármikor.
2013. júl. 9. 13:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen én is utána jártam... De például áprilisban pont a 14. nap estéjén voltunk együtt és nem lett baba:(
2013. júl. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!