2-esméretű pelus körübelül meddig lesz jó, ha az 1-est is csak 5 napig tudtuk hordani?
Ahogy nő a baba,ki fognak tolódni ezek az idők,ne aggódj.Mi pl. nem is vettünk 1-es pelust,rögtön a kettessel kezdtünk mert nem volt értelme (3170gr és 51 cm volt a kisfiam "paramétere" születéskor).Mi most 4-est hordunk,már vagy 3 hónapja.Most 10 hós. Ennél a méretnél már sokkal tágabb a súly behatárolás.
A kettest hordtuk kb. 1-1,5 hónapig,,ha jól emlékszem.
Mekkora a babád? Az én kisfiam 5780gramm, 63cm még mindig 2-est használunk. A 3-as nagy rá. Szerintem 72db nem olyan sok.
11 hetes kisfiú anyukája
Szerintem biztosan el fogod tudni használni a pelust.Az elején amúgy pont emiatt(meg amiatt mert nem tudhatjátok nektek melyik fog beválni igazán)nem okos dolog "feltankolni" pelusból-nem rosszindulatból mondom.Később,ha már kitapasztaltátok,hogy melyikkel vagytok megelégedve,érdemesebb többet venni.Én most a 4-es méretnél veszek 3-4 csomagosával a pelust (Pampers Activ Baby) és simán elfogy.Még legalább 3 hónapig tuti ezt a méretet fogjuk használni,ezt biztosan tudom.
1. válaszoló voltam
Itthon egy 72 db-os volt, de kaptunk mellé két óriási csomagot, és most Karácsonyra is tudom, hogy van aki már ezt vett.
Akkor serintetek használjam el elöször a megbontottat?
Mindenképpen a bontottat használjátok el.Ha esetleg megmarad bontatlan csomag,akkor azt biztosan el tudod adni,még ha kicsit olcsóbban is mint a bolti ár.
Én így jártam a 3-as mérettel.Kb. 500-600 ft-tal olcsóbban el tudtam adni az egyik anyukának a városunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!