Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez milyen? Negatív...

Szerintetek ez milyen? Negatív vagy halványan pozitív?

Figyelt kérdés

élőben mintha lenne színe...mintha!

van már 2 kisfiunk, ők elsőre összejöttek :)Éppen nem tervezünk 3.gyereket, de ha jönne szeretettel várnánk :)!!

Most még nem késik, 3 nap van még, csak gondoltam tesztelek egyet, a melleim fájnak. ennyi.

[link]

[link]

2013. júl. 8. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát mintha... :)
2013. júl. 8. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy hét múlva tesztelj újra, akkor már biztos kiderül mi a helyzet. Szerintem sokkal rosszabb túl korán bizonytalant tesztelni, feleslegesen beleéled magad... inkább várd ki, később annál nagyobb öröm egy tuti pozitív teszt.
2013. júl. 9. 07:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos saját tapasztalatból azt kell mondanom, hogy ezeken a teszteken mindig ott van az ilyen fajta száradási csík, ami ezen is van.

Mindig átvertek, mert azt hittem, halvány csíkom van, pedig sajnos ez nem az a csík.

De ha 3 nap múlva tesztelsz, akkor elvileg erősödnie kellene a 2.csíknak. Ha ugyanilyen halvány lesz, akkor bizony csak száradási csík :(

2013. júl. 9. 08:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Az én első tesztem ilyen volt és most 3 hónapos nagylány van belőle:)

Sztem halvány pozi.....

De ez csak az én véleményem:)

2013. júl. 9. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:
8-as vagyok.. Egyébként halvány pozitivnak mondanám ha tényleg nem 3 csíkot látnék ráközelítve... :( de majd minden képpen tesztelj,annyira nem ellened vagyok de ez így sajna száradási csík.. :( ma már vagy 5x megnéztem..De drukkolok nagyon! :)
2013. júl. 9. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a 40. napon teszteltem, vígan elvoltam addig. Egy csomó idegeskedést megspórolsz, ha kicsit türelmesebb vagy. Meg egy csomó pénzt. :-)
2013. júl. 9. 14:39
 17/17 A kérdező kommentje:

rendesek vagytok :) de ma megjött.

mondom, nekünk nincs tervben a 3.baba, de mindig bennem van hogy miért ne? megszakítással védekezünk, ha jönne akkor szeretettel fogadnánk :)!!

30 éves vagyok, a párom 31 lesz, van 2 tündéri kisfiunk, 5 éves a nagyobbik, 3ésfél a kisebbik :) Ők nem akarnak kistestvért :) :)

na majd egyszer. ha a sors úgy akarja még szülök, ha nem nem :) még amúgy szülhetek ami a koromat illeti.

mindkét szülésem sima szülés volt, bár az első 5 óra volt, 50 percig varrtak utána, de a 2.szülés meg csak 45 perc. reggel keltem 5.10-kor, 5.45-re voltunk bent és 5.55-kor megvolt, 4200 grammal :)

minden jót nektek :)!

sziasztok.

2013. júl. 10. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!