Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 35 éves vagyok és nagyon...

35 éves vagyok és nagyon szeretnénk gyereket, De az a baj hogy szeretkezés után ki folyik a sperma mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak ilyen csepegtetve adod az infókat magadról, így nehéz lesz segíteni. Pld. voltatok-e már dokinál emiatt, hány éve próbálkoztok, van-e peteérésed, nézed-e, stb. stb.?
2009. okt. 17. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Nem értem miért kell bántani a kérdezőt???

Kedves kérdező! Kérlek írd meg,hogy hány naposak a ciklusaid,figyeled-e a nyákodat,méred-e a hődet,és tudod-e mikor van peteérésed.

Ha mindezeket nem csinálod,én annyit tudok mondani,hogy kezdd el,minden reggel ugyan abban az időben mérd meg a hődet,nyelv alatt,és írd fel diagramban,a ciklus első napjától a következő ciklus első napjáig.Nagyon sokat fogsz megtudni belőle magadról.

Mindenkiből kifolyik a sperma egy része az aktus után,DE amikor elélvez a párod,attól a lökéstől elegendő sperma úszik fel a méhbe,ezen ne aggódj.Én szex után általában elalszom,fekve maradok,néha felpolcolom a fenekemet párnával,ez is segít a visszafolyásban.

Babacsinálás ügyben annyiszor szeretkezzetek ahányszor jólesik,hidd el jönni fog a baba!

Ha szeretnéd tudni,hogy egészségileg minden rendben van veled és pároddal,menj el nőgyógyászhoz,mondd el mióta próbálkoztok,a párodat meg vidd el urológiára,onnan elküldik őt andrológiára,megnézni a spermákat.És ennyi!

Remélem segítettem.

2009. okt. 18. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Ahelyett, hogy PRIVÁT üzeneteket írogatnál az email fiókaomba, legyél olyan kedves és üljél neki a szakirodalomnak. 35 évesen nem hiszem el, hogy valaki nem tudja, hogy a sperma igenis kifolyik!!!?? Ezt még egy szűz kiscsaj is tudja a 8b-ből....

LEgegyszerűbb talán az volna, ha felkeresnél egy nőgyógyászt, hogy vizsgáljon ki.

Egyszerűen azt hittem, hogy valaki szívat minket és vicces kérdést próbál feltenni. Nem is feltételeztem, hogy létezik ilyen, hogy egy 35 éves nő ennyire ne legyen tisztában dolgokkal.

Ha meg kérdezni akarsz itt, kérlek fogalmazz konkrétan és ne sejtelmes, megdöbbentő tőmondatokban, mert nem vagyunk gondolatolvasók..

2009. okt. 18. 10:45
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező,az utolsó válaszolónak igaza van,miért írogatsz privát üzeneteket,nem gondolod,hogy itt is tudnának a lányok segíteni a problémádban,ha egyértelműen fogalmaznál,és elárulnál magadról több dolgot?

(én vagyok,aki azt írtam,hogy miért bántsátok szegény kérdezőt)

2009. okt. 18. 11:20
 15/16 anonim válasza:

támasztd meg a lábaidat hogya medencéd fent legyen tarkón állást próbáltál?

KG.

2010. máj. 11. 09:40
 16/16 Szim Krisztian válasza:
Jómagam a kézenállást illetve az ún. Denevér-alvást javaslom, garantált az azonnali javulás!
2017. márc. 20. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!