Most akkor ez pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Ma délután teszteltem és kb 4-5 perc múlva megjelent egy iszonyatosan halvány második csík is, de szinte alig lehet látni, de akkor is ott van. Akkor ez most negatív vagy pozitív teszt? először tesztelek és 4. napja késik a mensim... 23/L2013. júl. 8. 14:40
12/20 anonim válasza:
Én is látom a halvány csíkot. Szerintem ez jó eséllyel erősödni fog. Egyelőre csak halkan, de gratulálok.
13/20 anonim válasza:
Bizony, ha 5 percen belül volt, ez pozitív. Próbáld másik teszttel is, vagy pár nap múlva, elvileg erősödnie kell!
Gratulálok!
14/20 anonim válasza:
Pozitívnak látom én is. Halványka, de teljesen jól látszik. ERősödni fog.
15/20 A kérdező kommentje:
konkrétan nem pályáztunk a babára, de ha ez tényleg pozitív akkor annak mindketten örülni fogunk. :) akkor pár nap múlva ismét tesztelek. köszönöm a válaszokat
2013. júl. 8. 15:04
16/20 anonim válasza:
Hohóóóó...gratulálok!!! Ez bizony pozitív!!!
18/20 anonim válasza:
:-) Gratulálok, ez bizony pozitív!
19/20 anonim válasza:
Gratulálok, egyben irigyellek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!